0

.

Pentru ca pana acum am tot venit cu tutoriale, m-am gandit sa va las si un post unde puteti sa vizualizati toate pachetele a office 2007 !

Pachetele Office 2007

Exista disponibile mai multe versuni ale pachetului Office, fiecare destinata unei audiente diferite si cu o colectie de programe unica. Exista urmatoarele suite Office 2007:
– Office Basic 2007:  pentru uzul casnic si pentru utilizatorii din micile inteprinderi. Inckude programele Word, Excel si Outlook.
-Office Home and Student 2007 : destinat uzului casnic al studentiilor.Include programele Word, Excel, Power Point si OneNote.
-Office Standarn 2007: Include programele cele mai cautate din suita Office, adica Word, Excel, PowerPoint si Outlook.
-Office Small Business 2007: Pune la dispozitie instrumentele de care ar beneficia cel mai mult micile inteprinderi.Include programele Word, Excel, PowerPoint, Outlook si Publisher. Programul Outlook este imbunatatit cu noi capacilitati de administrare a informatiilor de contact, utile pentru tinerea evidentei clientilor si a tendintelor din vanzari cu ajutorul programului add-on Business Contact Manager.
-Office Professional 2007 : considerata suita preferata din organizatiile de dimensiuni medi spre mari, ca si de micile interprinderi care folosesc intens informatica, suita Office Professional 2007 include programele Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acces si Publisher.Programul Outlook include extensia Business Contact Manager.
-Office Professional Plus 2007: include totul din suita Office Professional 2007, ca si programele InfoPath si Communicator, care permit manevrarea formularelor si a comunicatiilor in cadrul unui grup de colaboratori, asa cum ar putea fi negesar pentru proiectele de anvengura.
-Office Enterprise 2007: considerata suita de varf, care cuprinde totul: programele Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Acces, Publisher, InfoPath,Communicator si Grove (un alt sistem de comunicatie pentru colaborarea in cadrul unui grup, pentru accesarea programelor Communicator si InfoPatch.)

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply