0

.

Mai întâi de toate, ştii cu adevărat ce este Word? Microsoft Word este unul dintre suitele Office de program. În mod normal, puteţi folosi acest program pentru a face documentul care conţine text sau grafică, cum ar fi scrisoare, memo companie, flyer, etc.

Dacă sunteţi nou la Office Word 2007, această pagină va va ghida de la inceput, foarte multe în subiect profunde şi caracteristici legate de Word 2007.

Ca de obicei, cel mai comun mod de a porni Word 2007 este din meniul Start afişat atunci când faceţi clic pe butonul Start de la capătul din stânga al barei de activităţi Microsoft Windows.

Faceţi clic pe butonul Start, indicaţi spre Toate programele, apoi faceţi clic pe Microsoft Office şi faceţi clic pe Microsoft Office Word 2007 din nou.


Primul ecran pe care îl veţi vedea o pagină goală document nou. Puteţi constată că aspectul a ferestrei programului sa schimbat radical de la versiunile anterioare.

Când începe primul Word, acest mediu este format din următoarele elemente:
Bara de titlu afişează numele documentului activ. La capătul din dreapta a barei de titlu sunt cele trei butoane de familiar Minimize, Restore şi Close.

Sub bara de titlu este Panglica, ceea ce face ca toate capacităţile de Word disponibile într-o singură zonă, astfel încât să puteţi lucra eficient cu programul.
În partea de jos a ferestrei programului, bara de stare vă oferă informaţii despre documentul curent.
La capătul din dreapta al barei de stare este bara de instrumente View, care oferă instrumente pentru ajustarea vedere al conţinutului documentului.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply