0

.

Lansarea oficiala a Office 2010 a adus o multime de modificari in Microsoft Office.  Cand comparam cu Microsoft Office 2007 parca modificarile nu sunt atat de vizibile, drastice. Dar atunci cand comparam cu versiunea anterioara (Microsoft Office 2003) schimbarile se vad clar si diferenta este destul de mare.
Asadar, daca le comparam vom vedea diferentele imense, dar nu conteaza la urma urmei ce versiune a Office folosesti, ci cum il folosesti. Ideea upgradeului este ca ne costa timp si iar timp, dar  la urma urmei este un antrenament. Odata ce am trecut la o noua versiune acesta poate afecta si legatura intre alte programe care sunt legate de Office, cum ar fi: Access si Excel VBA codes. Asa ca, din start echipa care a lucrat la Microsoft Office a lansat si un manual de migrare de la office 2003 la 2010, acest manual are ca scop sa ajute useri sa inteleaga fiecare modificare facuta in office, astfel toate modificarile facute in “User interface” vor fi usor de inteles si vom intelege mai usor pe unde sunt butoanele din office 2003.  Acesta poate fi un lucru esential pentru toata lumea, toti cei care au trecut deja la Office 2010 pot folosi acest manual, astfel aveti o mana de ajutor cand e vorba sa intelegeti Office 2010.  Manualul este disponibil pentru:  Access, Excel, PowerPoint, Outlook si Word 2010.

Office-2010-Migration.jpg

 Totusi sa nu sarim in apa adanca fara sa stim cat de adanca este, acest manual nu va explica pas cu pas care ar fi etapele upgradeului. Aveti mai jos o imagine cu un manual pentru migratia a Office Outlook 2010.

Office-Outlook-2010-Migration-Guide.jpg

Download Office 2010 Migration Guide | Office 2010 Tutoriale si Cum Sa?. | Manual office 2010 Download.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply