0

.

La o conferinta de anul trecut in care au fost invitati reprezentatii principalelor companii din Romania cand vine vorba de online-ul Romanesc, reprezentantul Yahoo! Matthew West a vorbit despre aparitia Yahoo Mail in limba Romana si a altor servicii oferite de Yahoo!, astfel din cate am inteles Yahoo va avea o versiune in lb. Romana, atat pentru Mail cat si pentru Yahoo! Messenger. Acestea find in Romana dar, site-ul avand tot aceeas tematica in engleza, iar unele titluri vor fi trecute in Romana, din cate se pare Yahoo.ro deocamdata duce spre Yahoo.com UK, astfel inca nu ne putem astepta la aceste servicii in Romana, desi reprezentantul Yahoo Matthew West a lasat sa se intelega cum ca Yahoo va aparea in limba Romana la inceputul acestui an, cu parere de rau dar inca nu a aparut. Ce servici ar urma sa apara in Limba Romana ?

– Yahoo Messenger in limba Romana

– Yahoo Mail – Si alte caracteristici ale acestuia in Linba Romana

– Interfata Yahoo.com ar deveni Yahoo.ro, astfel incat unele titluri sa fie trecute in Romana, dar sectiunea de stiri sa fie tot in engleza.

Matthew West a dorit sa sublinieze faptul ca Romania are o piata de desfacere destul de activa astfel pare la o prima vedere o piata interesanta pentru cei de la Yahoo.

Per total ce concluzi putem trage ?

– Speram ca si motorul de cautare Yahoo va fi mai mult folosit de Romanii
– Serviciile vor fi de o calitate mai buna si mai usor de inteles de useri Romanii, astfel incat sa fie toata lumea multumita.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply