0

.

Daca folosesti un cont Windows Live (care poate fie o adresa Hotmail sau oricare adresa de email pe care ai setat-o ca si cont Windows Live) pentru a te loga, vei obtine automat contactele, calendarul si mesajele.

Daca deja ti-ai contectat conturile de Twitter, Facebook, LinkedIn sau Flickr la Windows Live, Windows 8 se foloseste de asta pentru a-ti pune pozele de pe Facebook in aplicatia Photos, prietenii de pe Facebook in aplicatia People iar chat-ul de pe Facebook in aplicatia Messaging.

La fel ca si in Developer Preview, Windows 8 se foloseste de contul Live pentru a prelua setarile tale, site-urile favorite din IE si parolele salvate pe oricare alte computere te loghezi cu acelasi cont, si care utilizeaza Windows 8, numai ca acum acest lucru se numeste un cont Microsoft si-ti va permite sa descarci aplicatii din Windows Store.

Daca folosesti un cont de la alt provider, de exemplu Gmail, ca sa te loghezi, vei primi informatia din acel cont in Windows dar va fi necesare sa verifici daca inainte de contact, calendarul si informatiile privind mesajele incep sa fie primite.

Cand acestea au ajuns, poti alege care dintre ele sa prezinte notificari in Lock Screen. Poti alege pana la 7 aplicatii care sa ruleze in fundal cand ecranul este inchis si sa-ti spuna daca ai mesaje noi – una din ele poate arata informatii mai detaliate, dar pana acum calendarul este sigura alegere posibila.

Fie ca este sau nu on cont Windows Live, primul cont pe care il vei face in Consumer Preview este automat un cont de administrator.

Cand adaugi un al doilea cont, nu exista optiunea de a-l seta ca administrator imediat, acest lucru il vei realiza atunci cand, ca sa instalezi o aplicatie noua va fi necesara parola contului original, primul creat.

Poti merge in control panel pentru a-i schimba tipul, insa totusi acest lucru ramane iritant pentru ca nu beneficiezi de o optiune care sa-ti permita sa setezi contul instantaneu ca fiind unul administrativ.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply