0

.

pachet wallpapereAm ramas putin cu gura cascata cand am dat de ele, asa ca m-am gandit sa le postez si aici. Wallpaperele sunt create de desktophotography. Acest pack contine o gama larga de wallpapere. Da, sunt doar 40 dar sunt niste wallpapere excelente, am fost foarte surprins de ideeile pe care le-au abordat cei ce le-au creat.

Eu personal sunt pasionat de natura, iar in acest pack am gasit niste wallpapere excelente, iar acum am alta problema, nu stiu pe care sa-l aleg. Acest pack contine wallpapere din categorile urmatoare: Natura,  Cateva cu masini, foarte putine iar si acelea sunt mixe, cateva wallpapere din jungla de “beton”, in rest ele sunt mixte, astfel incat avem un pack excelent de wallpapere.

Cum instalez un wallpaper 3d ?
Simplu, se instaleaza normal: click pe wallpaperu dorit, click dreapta si aveti 2 optiuni, una ar fi sa salvati wallpaperul dorit la dvs. in calculator (save as) Iar a doua varianta ar fi sa setati direct ca background wallpaperul respectiv. A 2-a varianta e mai ok deoarece nu aveti nevoie sa descarcati wallpaperul. CLick dreapta > Set us Background si v-ati setat noul wallpaper.

Download wallpaper 3D

 

Va astept cu pareri si sugestii si totodata sper ca din aceste wallpapere sa se gaseasca cateva si pe backgroundul din calculatorul vostru.

 

Response code is 404

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply