0

.

Un trend ce a aparut nou pe internet este acela de a fi deejay online.Deejaying digitală a crescut foarte mult în popularitate în ultimii cinci ani şi nu e de mirare de ce.În comparaţie cu un vinil de configurare complet cu toate componentele hardware şi mass-media fizice pe care le impune, un post de MP3 pe bază si amestecl de sunete este extrem de simplu şi de ieftin.Exista chiar si software-ul liber pentru aincepatori si pentru inceput, şi unul din cele mai populare programe disponibile este Virtual DJ. Acestea fiind spuse, puteţi descărca aplicaţia gratuit de la sine şi pteti incepe sa faceti mixuri foarte de bază şi liste de redare.Odată instalat, Virtual DJ populează în mod automat un arbore de foldere în colţul din stânga jos si va veti putea accesa cu uşurinţă colecţia dumneavoastra de muzică.

Cu mai mult de un milion de descărcări in fiecare luna, VirtualDJ este cel mai utilizat pe scară largă software DJ, şi liderul necontestat al non-timecode digitale DJ.

Download Virtual DJ


Virtual Dj

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply