0

.

Atunci cand aveti un eveniment important in familie: nunti, botezuri, petreceri sau orce altceva ca sa nu dati o gramada de bani pe invitatii va propun un tutorial pentru a face respectivele invitatii. Invitatile sunt facute in Microsoft Publisher 2010. Nu mereu m-am gandit sa vin cu un tutorial de genul, dar iata ca acum i-a venit timpul. Tutorialul este foarte simplu si usor de urmarit, va propun totodata sa incercati sa scoateti la imprimanta o invitatie, daca aveti hartie adegvata invitatia v-a arata superb (asa cum mi-a iesit mie pe o imprimanta normala).

Cum cream o invitatie in Microsoft Publisher 2010?

Executati START>Microsoft Office>Microsoft Publisher 2010

1.jpg

Acum, va aflati in tabul File.Aici aveti informatii suplimentare despre Microsoft Publisher 2010.Pentru a incepe efectiv, click pe tab-ul Home si aveti pagina de lucru.

2.png

Pentru a personaliza foaia de lucru intrati pe tabul Page Design unde alegeti Change Template iar eu am ales pentru invitatia mea “Hearts and circles“.

Pentru a atasa o imagine invitatiei, sunteti tot in Change Templates iar in partea dreapta aveti optiunea Layout, va alegeti unde doriti sa fie imaginea.

O puteti personaliza adaugand stiluri si efecte.

5.png

Pntru text va alegeti din tabul Home caracterele dorite la fel si asezarea textului in pagina.

Dupa ce ati terminat, nu va ramane altceva de facut decat sa printati.

6.png

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply