0

.

De ce oare o prezentare PowerPoint atrage atentia spectatorului si o alta, il adoarme?

Continutul conteaza, bineinteles dar sa fim seriosi, daca ar conta doar continutul, fiecare ar scrie doar un document in Word. Motivul real pentru care fiecare foloseste prezentari PowerPoint, este acela de a completa textul cu elemente vizuale.

Daca insa nu este nimic de privit, cei mai multi ar mai renunta sa o faca. Din fericire insa, exista moduri foarte usoare de a transforma o prezentare PowerPoint plictisitoare intr-una mult mai dinamica.

Haideti sa vedem cum vom face.

Cum fac grafica in PowerPoint ?

Vom transforma asta:

In asta:

cu doar cateva click-uri.

Pentru PowerPoint, optiunile de grafica sunt accesibile in format template-click pe Slide Master din View tab. Apoi, schimba culorile, adauga efecte sau inlatura orice element din template.

Orice schimbare facuta in Slide Master, va deveni parte a acelui template, deci toate slide-urile care folosesc acel template, vor contine aceleasi elemente grafice din Slide Masters.

Acestea sunt numite “background graphics”.  Pentru a omite elementele grafice de pe un slide, mergi la Design si selecteaza Hide Background Graphics.

Poti chiar sa si adaugi alte elemente in Slide Master. Logo-urile sunt adeseori adaugate in prezentari in modul acesta.

Acesta a fost tutorialul despre cum sa modifici prin doar cativa pasi, grafica template-urilor din PowerPoint

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply