0

.

Hyperlink-urile sunt foarte importante in prezentarile PowerPoint.Ele pot fi folosite din diferite motive(link spre o adresa web, link spre o alta pagina din prezentare) si este o optiune minunata, cand creezi prezentari PowerPoint ca documentatii, materiale de instruire, prezentari de vanzari sau orice alte materiale care le vrei interactive.

PowerPoint face hyperlink-ingul foarte usor. Haideti sa ne uitam la doua exemple.

Cum se pot folosi Hyperlink-urile intr-o prezentare PowerPoint?

1.Creaza Hyperlink intre slide-uri

Selecteaza textul caruia vrei sa-i atasezi link-ul. Mergi in tabul Insert si selecteaza Hyperlink.

 

 

 

Cand se deschide fereastra, selecteaza “Places in this document”

 

 

 

 

 

Selecteaza slide-ul catre care vrei sa pui link-ul si apoi ok.

Done!

 

 

 

 

 

 

 

2.Creaza un obiect de actiune

O metoda simpla, de a face prezentarea mai dinamica, folosind obiecte cu link. Prima data, dati click pe meniul Shapes din Insert si alegeti Action Button Designs. Tineti click pentru a desena acel buton in slite, si o casuta de dialog se va deschide automat. Alege Hyperlink to:, si apoi URL-ul.

 


 

 

 

 

 

Introdu adresa si gata, butonul este bun de actiune.

P.S. Odata terminat procesul, puteti schimba infatisarea butonului de actiune, facandu-l sa arate cat mai bine. Schimbati culoarea, adaugati efecte, faceti in asa fel incat butonul sa intre cat mai bine in prezentare. Bafta!

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply