0

.

cum sa trimiti un email.jpgPoate unii dintre dumneavostra se confrunta cu trimiterea unui e-mail, asa ca am venit in ajutor cu un mic tutorial, deci dupa ce v-ati creat contul dumneavoastra de e-mail, puteti compune un mesaj si-l puteti trimite.

 

Cum trimitem un email?

 

Ca sa compuneti si sa trimiteti un mesaj:

1. Selectati Message > New Message sau apasati Ctrl+N

sau

Ececutati click pe Create Mail, pe bara de instrumente.Apare pe ecran o noua fereastra de mesaj.

2.  Tastati adresa de e-mail a destinatarului in caseta To.

Caseta se completeaza automat-adica propune o lista de adrese care se potrivesc cu ce ati scris si pe care le-ati tastat recent.Continuati sa tastati sau utilizati tastele cu sageata ca sa selectati o adresa propusa dupa care apasati tasta Enter.

Ca sa trimiteti mesajul mai multor persoane, separati adresele prin semnele punct si virgula (;).

3. Ca sa trimiteti cate o copie a mesajului altor destinatari, tastati alte adrese de e-mail in caseta Cc, apasand tasta Tab cand ati terminat.

Caseta de adrese este completata automat si datele de contact recunoscute sunt expandate automat, la fel ca mai inainte.

Destinatarii din sectiunea Cc (copie de informare) primesc acelasi mesaj ca destinatarii din sectiunea To, dar Cc indica faptul ca acea copie le-a fost trimisa din politete si sa nu va asteptati sa prmiti vreun raspuns.

4. Tastati subiectul mesajului in caseta Subject si apasati tasta Tab.

Destinatarii apreciaza un subiect descriptiv, in locul unui subiect “Hello”, care poate face mesajul dumneavoastra sa para ca este unul nesolicitat.

email.png

5.Tastati mesajul dumneavoastra.

Puteti utiliza taierea, copierea, lipirea, anularea si toate technicile de editare standard.

6. Executati click pe Send de pe bara de instrumente sau apasati Alt+S.

Calculatorul dumneavostra trimite mesajul prin internet, mai intai conectandu-se la Internet, daca e nevoie.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply