0

.

Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyaware este ustensila esentiala de care ai nevoie pentru a-ti proteja toate documentele si fisierele.  Cu scanari automate, updates si alerte poti fi complet relaxat stiind ca ai portectie continua si sistematica pentru toti virusii, programele care afecteaza retelele, virusul Trojan si programele software de urmarire, doar pentru ca are ca si dotare ustensile anti-virus, protectie anti-urmariri si blocarea programelor suspecte. Programul este usor de instalat si folosit, el vine cu o foarte buna configurare si poate lucra si verifica independent de celelalte programe aproximativ la fiecare 3 ore. Cu aceste utilitati pretioase poate fi de folos oricarui utilizator.

Numele softului:
Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware
Tipul licientei:
Shareware
Limbi disponibile
English Download Trend Micro  AntiVirus plus AntiSpyware free Download Trend Micro  AntiVirus plus AntiSpyware free Download Trend Micro  AntiVirus plus AntiSpyware free Download Trend Micro  AntiVirus plus AntiSpyware free Download Trend Micro  AntiVirus plus AntiSpyware free
Sisteme de operare:
2000,Windows Xp

Download Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware free download: aici

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply