0

.

teme windows 8 cu naturaNimic nu este mai relaxant decat o imagine din inima naturii pe ecranul desktopului in pauzele din timpul orelor lungi de lucru. Indiferent ca este vorba de o tema cu imagini de pe malul marii sau o tema ce contine wallpapere si o schema de culori ce amintesc de piscurile inzapezite ale muntilor, odata cu tema aleasa, se schimba intreaga atmosfera a spatiului de lucru. Multe persoane prefera sa isi decoreze desktopul cu imaginile tematice, reprezentative anotimpului iubit sau pentru destinatia ideala de vacanta, iar studiile au demonstrat ca doar cateva secunde privind o tema Windows care duce cu gandul la relaxare combat senzatiile de epuizare, frustrare sau lipsa de concentrare care sunt inamicii productivitatii. Schimbarea temei computerului sau a laptopului cu teme Windows 8 cu natura, poate transforma orice pauza intr-un prilej pentru visare.

Pachetul de teme Windows 8 cu natura cuprinde wallpapere la cea mai inalta rezolutie, fiecare tema in sine avand mai multe wallpapere din care se poate alege sau care pot fi setate sa se schimbe periodic. Unele dintre teme contin inclusiv efecte sonore pentru o experienta cat mai imersiva.

Cele mai cautate si dorite teme Windows 8 cu natura se pot downloada de aici.

Ele sunt suportate si de Windows Vista si de Windows 7.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply