0

.

Daca ai intampinat vreodata probleme cu placa video, cel mai probabil ai nevoie de un program care sa iti afiseze statisticile lui. Este posibil ca placa ta sa se incalzeasca sau se nu primeasca indeajuns de mult curent electric de la sursa si sa nu functioneze la capacitatea ei maxima.

Aceasta utilitate, TechPowerUp GPU-Z, este o aplicatie care iti va spune totul despre placa video din PC-ul tau. In ziua de azi, din cauza felului in care folosim PC-urile, avem nevoie de o capacitate mai mare din partea unei placi video. Dar, cu toate acestea, exista un mod rapid si usor in care poti verifica ce fel de memorie grafica ai pe PC-ul tau, si anume utilitatea GPU-Z de la Techpowerup. TechPowerUp GPU-Z afiseaza statisticile de baza a unei placi video, cum ar fi memoria sau latimea de banda, pana la alte aspecte mai complexe, precum cantitatea de curent electric primit, viteza cooler-ului sau temperatura GPU-ului. Acest program este gratis si foarte usor de folosit, el aratand toate statisticile vitale din placa ta video. Mai jos aveti 2 poze, in care este exemplificat nivelul de detalii oferit de acest program. Din cauza tipului de informatii oferit de program, orice versiune de Windows va cere permisiunea de a il executa.

 

 

Aplicatia GPU-Z de la TechPowerUp reprezinta un singur fisier care nu necesita instalare, acesta functionand pe toate sistemele de Windows – chiar si pe ultima versiune, Windows 8. Cu toate acestea, utilitatea suporta cele doua tipuri de placi video dominante de pe piata, NVIDIA si ATI. Un aspect pozitiv al acestei utilitati este acela ca, in toate testele, nu mi-a aparut nici o eroare. Programul ruleaza rapid si prompt, interfata sa fiind foarte usoara de folosit. Programul il puteti downloada de pe site-ul oficial al producatorului, putandu-l gasi cu un simple search pe Google.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply