0

.

Tableta Microsoft Surface este una revolutionara in domeniul IT datorita flexibilitatii sale. Aceasta poate fi fie o tableta, fie un laptop.

microsoft surface

Tableta Microsoft Surface vine cu Windows 8, ultimul Windows scos de corporatistul gigant Microsoft. Va fi, in curand, disponibil si modelul Microsoft Surface Pro. Acesta va fi lansat odata cu Tableta Microsoft Surface. Desi acestea nu au fost, inca, lansate, este posibil ca pretul sa fie unul competitiv fata de celelalte tipuri de tableta si anume in jur de 900 – 1000 de $.

Tableta Microsoft Surface – Designul ei

Designul este unul impresionant, avand o culoare albastra placuta ochiului si o forma foarte subtire, comparabila cu modelul de tableta iPad SmartCover, de la Apple. Chiar daca am mai vazut tastaturi pentru tableta, aceasta este diferita fata de celelalte, fiind neutra fata de tableta, portabila, foarte atractiva si intuitiva (aici m-am referit ca pare in mediul ei natural, nu pare a fi un accesoriu ciudat langa o tableta).

Chiar daca Apple are cele mai mari vanzari in acest domeniu de IT (de tableta), dupa parerea mea, nici nu se compara designul iPad-urilor cu cel tabletei Microsoft Surface. Daca stam si ne gandim, doar 2 tablete au avut succes pana acum: iPad-ul si Kindle Fire si o sa va zic de ce. Software-ul iPad-ului si Kindle Fire-ului a fost conceput special pentru ele. Restul tabletelor reprezinta doar un patrat sau un dreptunghi, care contin iOS-ul Android si nu reusesc sa faca o impresie. Acum, Tableta Microsoft Surface, promite sa reuseasca sa castige teren si este foarte cautata in prevanzare, datorita design-ului si stabilitatii ei in teste.

Tableta Microsoft Surface – Marketing

Doar timpul va fi acela care ne va spune daca este buna decizia de a scoate ambele tablete, Microsoft Surface si Microsoft Surface PRO, odata. Dar, eu sunt sigur ca aceasta va avea succes. Ma incita ideea de a putea juca jocuri pe touch screen si, apoi, sa ii pun tastatura si sa deschid Microsoft Word, pentru a imi incepe munca. Dupa ce termin de lucrat, pot sa deschis Diablo III. Da, merge Diablo III pe aceasta tableta.

Tableta Microsoft Surface – Detalii tehnice

Ecranul are 10,6 inci si suporta functia HD, avand formatul de 16:9. Are 2 sloturi pentru USB si un card reader pentru Micro SD. Aceasta va fi, cel mai probabil, dotata cu un procesor i5, procesoarele fiind ARM, din familia Nvidia Tegra Soc. Microsoft Surface va avea, cel mai probabil, 4GB DDR3 si o placa video integrata. Tableta Microsoft Surface va fi mai mult un laptop, concurand puternic cu iPad-ul, datorita specificatiilor tehnice ale acestei tablete. Microsoft Surface este mai mult un Ultrabook, ea putand avea, totusi, 3 functii: cea de Ultrabook, tableta sau de laptop. Tableta Microsoft Surface va cantari 680 de grame. Tastatura aferenta tabletei Microsoft Surface este atasata cu ajutorul unui magnet. Tableta dispune de 2 camere, una in fata si una in spate, iar aerul este eliminat din aceasta pe lateral, pentru a preveni incalzirea ei.

Acest tip de tableta performanta, care poate fi folosita ca si un laptop, este o ideea unica ce apartine Microsoft-ului. Acum vom vedea ce impact va avea cand acestea 2 tipuri de tableta, Microsoft Surface si Microsoft Surface PRO, vor fi lansate.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply