1

.

Cei de la Apple au anuntat ca vor lansa iPad Mini, dar au omis sa spuna data. iPad Mini va fi – foarte ciudat, de altfel – mai greu decat iPad 2. Totusi, de unde ar putea fi greutatea aceasta in plus?
Cu toate acestea, se pare ca Apple isi vor concentra acele grame in plus spre performanta acestui iPad Mini – sau iPad nano, depinde de preferinta fiecaruia – care ar trebui sa apara la sfarsitul acestui an.

 

 

apple ipad mini
Precum celelalte produse similare, Amazon Kindle Fire, Google Nexus 7 si Nook HD, care fura din bugetul acestei arii, Apple vor scoate iPad Mini pentru a pune mana o parte dintre acesti bani. In 2010, fostul director al celor de la Apple, Steve Jobs, a spus ca tabletele care au un ecran mai mic „nu sunt suficient de bune pentru a crea aplicatii foarte bune pentru ele” si ca „va fi moarta la lansare”, deci, crearea acestei tablete a fost posibila doar in era post Steve Jobs.
Poti crede sau nu, dar se discuta foarte mult despre aceasta tableta – cei de la Apple au oferit informatii extrem de putine, infime chiar – deci, eu am incercat sa adun cateva dintre aceste zvonuri si va las pe voi sa alegeti ce sa credeti sau nu.
Cu toate acestea, dupa parerea mea, daca vor face ca iPad Mini sa aiba aceleasi specificatii ca iPad 2 – nu zic mai bune – acest lucru ar insemna caderea iPad-ului 2. sa fim seriosi, cine merge cu o „caramida” dupa el? Desigur, pentru multi este necesar, dar odata ce a aparut o versiune mai mica – si poate chiar mai buna in specificatii – e normal sa cada destul de mult iPad 2-ul. iPad Mini va fi, cu siguranta – dupa parerea mea – tableta favorita printre institutiile de invatamant – desigur, dintre acelea care isi permit un asemenea device – gameri sau pentru cei care stau si se relaxeaza, de exemplu, intr-un parc.

Data lansare iPad Mini

Nu exista nici un semn oficial al celor de la Apple in ceea ce priveste data de lansare  iPad Mini (sau iPad Nano), tot pe ce ne putem baza sunt zvonurile. Cu toate acestea, daca zvonurile sunt adevarate, ne putem astepta la lansarea acestui device, iPad Mini, imediat dupa un event important al celor de la Apple. Majoritatea zvonurilor zic ca lansarea va avea loc cu mult inaintea Craciunului. Se crede ca data de lansare iPad Mini va fi pe data de 23 octombrie. Desigur, nu putem sti acest lucru cu siguranta, cel putin nu acum. Trebuie sa mai asteptam pana primi invitatiile la eventul celor de la Apple.

Pretul tabletei iPad Mini

Cei de la Apple sunt stiuti pentru produsele lor extravagante, foarte scumpe, dar si felul in care lanseaza aceste device-uri. Cu toate acestea, cei care nu si-au permis pana acum un produs marca Apple – ma rog, cei care nu au reusit sa isi vanda un picior sau o mana – este probabil ca acum sa poata sa isi permita achizionarea unui iPad Mini. Exista un zvon ca cei de la Apple vor sa scoata iPad Mini la un pret sub tableta celor de la Amazon, care au Kindle Fire, acesta fiind regele pe piata tabletelor mini.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply