0

.

Daca folositi Gmail, probabil ati observat cum se schimba tema si apar avertismente, ca picaturile de apa pentru ploaie. Bineinteles, sistemul nu este chiar atat de precis, si uneori ia destul de mult timp pentru ca acesta sa aiba dreptate. Oricum insa, asta nu impiedica pe nimeni de la putina distractie.

Dar ce ar fi, daca v-as zice ca puteti face asta si in Windows 7, fara insa a schimba sau download-a vreo tema.Pentru a schimba automat culorile aero ale Windows 7, puteti folosi Aero Weather.

Aero Weather este un soft simplu, care iti schimba culorile aero din Windows 7, in functie de cum este vremea sau temperatura in regiunea in care locuiesti.

Mai jos, vedeti cum arata:

Apliacatia este foarte simpla. Va trebui doar sa selectati regiunea, maximele si minimele de temperatura din acea zona si criteriul in functie de care selectati schimbarea culorilor: Starea vremii sau temperatura. Night Mode, nu face decat sa scada din intensitatea culorilor.

Download Aero Weather pentru windows 7

Download Aero Weather

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply