1

.

Samsung Galaxy Note II smartphone a ajuns, intr-un final, si in Romania. Acesta are unul dintre cele mai mari ecrane de smartphone. Marimea ecranului este de 5,5 inci. Samsung se mandreste cu seria Galaxy Note ca fiind una de tip hibrid: tableta – smartphone. Acesta se remarca prin multitasking, aplicatiile S Pen si sistemul de operare Android 4.1 JellyBean. Samsung Galaxy Note II smartphone va fi lansat in cea de-a 12-a editie a galei Internetics, din Bucuresti.

Samsung Galaxy Note II

Samsung Galaxy Note II

Premiera smartphone-ului Samsung Galaxy Note II a avut loc in Berlin, anuntandu-se un succes mai mare decat a avut primul model.

Despre Samsung Galaxy Note II smartphone

Samsung Galaxy Note II smartphone dispune de un display „imens”, HD Super Amoled de 5,5 inci – 140.99 milimetri – suportand un raport de 16:9. Lizibilitatea a fost imbunatatita datorita dimensiunilor optimizate ale ecranului, acesta permitand posibilitatea de multitasking.

S Pen-ul este mai lung fata de cel precedent, de la primul model de Galaxy Note, mai subtire si permite un control al telefonului mult mai bun. Cei de la Samsung au scos o functie noua in acest nou model si anume Idea Ilustrator. Aici iti poti scrie de mana mesajele cheie, putand astfel sa iti exprimi mult mai usor ideile. Cu S Pen-ul mai poti, de asemeni, efectua cu ajutorul programului Air View, sa vizualizezi continutul email-ului, din S Planner, sa vizualizezi folderul ce contine poze si video-uri, nefiind necesara tranzitia ecranului.

O alta functie interesanta a smartphone-ului Samsung Galaxy Note II este Popup Note-ul. Acesta se deschide imediat ce primesti un apel, pentru a putea nota un eventual mesaj, cat mai rapid.

Quick Command este o aplicatie in care poti sa iti introduci programele des folosite, pentru o mai usoara activare a acestora. Quick Command este activat atunci cand glisezi, cu ajutorul S Pen-ului, vertical pe ecran. Mai mult decat atat, cu optiunea Screen Recorder, poti inregistra orice iti trece prin cap cu telefonul, putand, mai apoi, sa trimiti fisierul prietenilor tai.

Detalii tehnice despre Samsung Galaxy Note II smartphone

Procesorul smartphone-ului Samsung Galaxy Note II este foarte puternic, acesta fiind un quad core de 1,6 GHz, raspunsul aplicatiilor avand un timp de raspuns impresionant. Samsung Galaxy Note II are o capacitate grafica deosebita, aceasta fiind oferita de cel mai nou sistem de operare al celor de la Samsung si anume Android 4.1 JellyBean. Cu toate acestea, bateria nu are o autonomie grozava, fiind nevoie, cel mai probabil, de o baterie externa.

Samsung Galaxy Note II smartphone dispune de 2 camere, una principala si una secundara. Cea principala este de 8 MP, avand functii precum Buddy Photo Share, Best Photo si Burst Shot, toate regasindu-se si la telefonul Samsung Galaxy S III. Cea secundara este de 1,9 MP, aceasta oferindu-ne, de asemeni, posibilitatea de a filma HD.

Memoria RAM a suferit si ea o imbunatatire, fiind, in acest model, de 2 GB. Samsung Galaxy Note II are 3 versiuni, una cu o memorie interna de 16 GB, una de 32 GB si alta de 64 de GB. Toate aceste versiuni au un slot microSD, acesta suportand un card de maximum 64 de GB.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

1 Comment

  1. Cip says:

    Cu siguranta va ajunge si in buzunarul meu.

    Apple nu e printre preferatii mei

Leave a Reply