0

.

Roxio Easy Media Creator, este un program gratuit care vine in ajutorul celor care s-au saturat de Nero sau alte genuri de programe de scris CD-uri/DVD-uri.  Acesta este capabil sa organizeze fisiere video, muzica si poze fara probleme, tot odata are mai multe facilitati printre care si scrierea de CD-uri sau DVD-uri si le organizeaza, asta pentru ca daca veti avea nevoie la un moment dat de un backup pentru acestea, el va putea sa faca acest backup sau sa vi-l ofere in caz ca-l aveti facut. Radio Easy Media Creator va ofera destul de multe facilitati, dvs. Veti avea ocazia sa  transformati mai multe formate in formate digitale sa transferati fisiere pe un iPod, organizati fisiere multi media in calculatorul dvs. Sau puteti sa creati prezentari cu imaginile din  el, lista poate continua…


Roxio Easy Media Creator, este un program interesant care va poate ajuta la transferul fisierelor, transformarea mai bine zis ale lor din formate “non-digitale” in formate digitale acesta poate tot odata sa modifice/editeze unele formate, ceea ce alte software nu prea pot mai bine spus.
Roxio Easy Media Creator nu este un porgram freeware, este unul platit totusi, exista si o varianta gratuita, dar aceasta are cateva mici limitari printre care si:

– Cateva functii sunt restrictionate, nu le veti putea folosi la varianta gratuita.
– Veti fii fortat sa nu lucrati cu unele tool-uri din el pe varianta free.

Download Roxio Easy Media Creator – program de scris CD-uri

Download Roxio Easy Media Creator

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply