0

.

Piata antivirusilor este una unde limitele sunt foarte inalte, iar companii precum norton se simt acum obligate sa adauge caracteristici care se distanteaza de rolul lor central. Dar acest lucru face Norton 360 5.0 un produs mai bun?

Instalarea necesita cateva restarturi, lucru care era de asteptat. Oricum, baza de date a semnaturilor nu primeste update imediat. Insa, cand LiveUpdate ruleaza, descarca pana la 100 MB de update-uri.

Scanarea full incearca sa faca backup fisierelor tale in mediul online, lucru care uneori impiedica scanarea. Monitorizarea CPU-ului in timpul scanarii a aratat o utilizare a acestuia de peste 60%.

False Pozitive

Scanarea este destul de eficienta, insa detecteaza spre exemplu un password-cracker comercial ca fiind malware. Este nevoie de ceva cautari pentru a descoperi fisierul vinovat, deoarece norton 360 nu ofera URL-ul sau numele fisierului cu pricina.

Scanarea incearca de asemenea sa optimizeze HDD-urile fara a primi acordul in prealabil. Optimizarea presupune defragmentare, lasand intrebarea: de ce un antivirus sa execute aceasta sarcina?

In prezumtia ca vei accepta pur si simplu toate facilitatile pe care Norton 360 le are de oferit, trebuie sa te astepti ca pe parcurs unele elemente sa se schimbe in computerul tau. A fost adaugat si un toolbar in browserul Firefox.

Pop-up-urile sunt la fel de deranjante ca si reclamele care infesteaza pc-urile noi.

Per total totusi, Norton 360 face ceea ce spune ca face. Ofera protectie antivirus excelenta, iti protejeaza identitatea si mai mult, iti pastreaza siguranta online. Problemele apar din cauza faptul ca softul incearca sa fie de toate pentru toti, cand ar fi mai bine sa se concentreze pe obiectul la care exceleaza.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply