0

.

Performanta ar trebui sa primeze intotdeauna in fata unei interfete grafice aratoase. Nimeni nu-si doreste ceva urat, meniuri ne-intuitive, dar nici nu este de dorit ca pc-urile sa incetineasca atunci cand un pop-up colorat apare.

Kaspersky Internet Security 2012 este un program ce arata foarte bine, si este usor de navigate, dar toate acestea vin cu un pret al performantei total fara rost. Este rusine, pentru ca per total, acesta este un pachet de securitate foarte solid.

Utilitarele pentru parental control ofera control decent asupra a ceea ce copiii pot vedea si cu cine pot vorbi online. Filtrele pentru website-uri sunt foarte eficiente si usor de folosit, cu categorii sensibile. Chat-urile din mesageria instant sunt logate, iar conversatiile sunt usor de urmarit daca exista vreun contact de care nu esti sigur.

Se poate de asemenea urmari folosirea anumitor cuvinte, tiparirea anumitor cuvinte intr-un site pentru care vrei sa fi alertat. De fiecare data cand respectivul cuvant este tastat, Kaspersky IS 2012 inregistreaza site-ul unde a fost scris cuvantul, insa nu si contextul in care a fost scris.

Supravegherea retelelor de socializare este mai putin eficienta, suita avand nevoie de putin timp pentru a reda mesajele trimise via Facebook; mai mult decat atat, ingnorand total Twitter.

In timpul scanarii, KIS 2012 foloseste foarte mult din puterea procesorului, chiar programe light devenind neresponsibile ocazional.

Kaspersky Internet Security 2012

O scanare executata pe 435.379 de fisiere impreastiate pe 2 hard-drive-uri a durat o ora si 19 minute pentru a fi completata. Acesta a fost mai rapida decat o scanare similara cu G Data Internet Security 2012, desi principala diferenta de timp este generata de tehnologia DoubleScan a G Data.

Aceasta versiune beneficiaza de o protectie cloud mai eficienta, cu liste albe on-demand si sandboxing pentru pericole necunoscute.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply