0

.

Lost Photos este un program foarte usor de folosit, mai ales cand vine vorba de a isi efectua functia de baza de a „prelua” pozele perfect. Un aspect negativ ale acestui program ar fi acela ca exista destul de putine optiuni, nu are functii de search sau download, iar viewer-ul de thumbnail-uri are nevoie de niste imbunatatiri. Dar, pe scurt, Lost Photos este perfect pentru a regasi pozele vechi „ingropate” in contul tau de e-mail.

 

 

programe pentru calculator
La fel cum ai scotoci printr-un album de fotografii vechi, Lost Photos iti arata toate atasamentele de poze uitate, care se afla in „hibernare” in contul tau de e-mail. Mai mult decat atat, Lost Photos le downloadeaza in PC-ul tau si iti ofera unelte de a le da share direct pe retele de socializare. Poti folosi acest program daca ai cont de e-mail pe Gmail, Yahoo, Aol, RocketMail si yMail si, de asemeni, pe contul de MobileMe. Cu toate acestea, creatorii programului continua sa adauge accese pe alte e-mail-uri.
Interfata programului Lost Photos este cat se poate de directa. Atunci cand deschizi prima data programul, inserezi datele pentru unul dintre conturile tale de e-mail si apesi pe Find My Photos. In mod prestabilit, programul ignora orice atasament care are marimea mai mica de 8K, acest lucru fiind bun pentru a evita logo-urile companiilor sau a altor elemente neimportante din semnaturile e-mail-ului. Dar daca doresti, poti schimba aceasta setare din Options. Poti, de asemeni, sa alegi sa ignore imaginile care au formatul GIF sau cele primite inainte de data pe care o inserezi. Totusi, din nefericire, nu poti nsera alti parametri specifici si nu exista optiuni de downloadare.
Daca folosesti acelasi cont de e-mail de mult timp, pregateste-te sa astepti ceva timp, pana cand Lost Photos isi poate efectua functia de baza. Pentru mine, cautarea a durat in jur de o ora, dupa ce a cautat printre 6.000 de e-mail-uri si mi-a gasit in jur de 1.000 de poze. Deci, nu fii surprins daca va dura mai mult de cateva minute la tine.
Un lucru foarte despre acest program este ca te poti uita printre pozele gasite de el, chiar daca search-ul nu s-a terminat. Poti controla viewer-ul de thumbnail din partea de a jos a programului cu ajutorul tastelor de directionare, iar, mai apoi, sa dai click pe poza pe care doresti sa o vezi intr-o versiune mai mare. Sunt, de asemeni, optiuni pentru a posta poza direct pe Facebook sau Twitter sau o poti atasa intr-un e-mail folosind clientul default. Cu toate acestea, nu poti da share la mai multe poze deodata.
Pe cat de „curata” si simpla este interfata programului Lost Photos, pe atat este de enervanta. Viewer-ul thumbnail contine doar patru poze si nu poate fi remodelat pentru a adauga mai multe. Acum, imagineaza-ti „placerea” mea de a derula in jos 1000 poze. Este indeajuns de usoara vizualizarea pozelor downloadate in Windows Explorer sau Mac Finder, dar, totusi, interfata ar putea suferi niste schimbari majore. Ar fi, de asemeni, frumos, ca programul sa aiba unele optiuni de sortare.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply