0

.

Desi majoritatea telefoanelor din ziua de azi au o memorie destul de mare sau suporta extinderea acesteia cu un card de memorie, mai sunt persoane ce detin telefoane mai vechi si care doresc un ton de apel persoanalizat, neputand introduce o melodie intreaga in propriul telefon. Acesta ar fi doar unul din cazurile unde un program de scurtat fisiere mp3 ar fi extrem de util. Astfel, dintr-un mp3 lung, se poate selecta o portiune scurta de 15-30 de secunde pentru a fi folosita ca ton de apel, reducandu-se astfel spatiul necesar pentru stocarea tonului.

Chiar si pentru telefoanele mai moderne, un program de scurtat fisiere mp3 asa cum este MP3 Cutter, pentru a putea seta exact care parte dintr-un fisier audio sa fie redat ca si ton de apel.

Cum functioneaza MP3 Cutter?

Softul este extrem de simplu de folosit, mai ales datorita interfetei grafice. Oricum, scurtarea unui fisier audio este extrem de simpla, atat de simpla incat si un copil o poate executa extrem de repede. Mai jos avem interfata grafica a softului MP3 Cutter. Dupa cum se poate obeserva, exista un suport imbunatatit pentru Windows Vista.

Dupa cum se poate observa, cu doar cateva click-uri, selectand o sectiune din prezentarea grafica a fisierului, se pot seta momentul de inceput si de final al selectiei pe care dorim sa o facem. Putem reda selectia pentru a verifica daca am ales exact ceea ce dorim sa despartim de restul fisierului, dupa care salvam selectia si avem la dispozitie un nou fisier mp3. Asta este tot!

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply