0

.

Apple Maps reprezinta hartile pentru gps-ul incorporat al celor de Apple. Desi, pana acum, nu prea s-au intampinat probleme cu Apple Maps, in versiunea de iOS 6, aceasta facilitate este criticata foarte dur de cei care folosesc Apple Maps cu orice tip de device de la gigantul corporatist Apple.

 

Exemple de probleme aparute la Apple Maps (iOS 6)

 

ios 6

 

In aceasta imagine, Apple Maps ne arata 3 insule care au fost duplicate. Daca acest tip de problema ar fi aparut la un device mai ieftin, mai putin comercializat, nu ar fi fost o problema. Dar cand pretentia Apple-ului este de a fi in varful piramidei in acest domeniu criticismul isi are locul, deoarece platesti o suma destul de mare pentru a avea un device Apple.

 

O alta eroare facuta de Apple Maps, in versiunea de iOS 6, este de a gresi orasul in care esti. Eu am patit sa fiu in Iasi, iar cand accesam Apple Maps imi arata ca sunt in Vaslui. De asemeni, multi patesc sa fie in Bucuresti, iar pe Apple Maps sa le arate ca locatie curenta Constanta. Pot aparea probleme in randul iconitelor. De exemplu, Ministerul Irlandez avea o iconita ce plasa cladirea ca aeroport sau Airfield House, care era o ferma avea, de asemeni, iconita unui aeroport. Aceste probleme sunt destul de grave, deoarece un pilot de avion privat poate sa se bazeze pe Apple Maps, in cazul unei probleme de navigare sau de zbor, iar pilotul de avion trebuie sa aterizeze de urgenta.

 

ios 6

 

In poza de mai sus vedem cum Apple Maps, comparand versiunea de iOS 5 cu iOS 6, cum ii lipsesc informatii importante unei arii intregi.

 

ios 6

ios 6

 

In pozele de mai sus vedeam cum podul Williamsburg si podul Manhattan sunt foarte deformate. Chiar si canalul de televiziune BBC ne spune ca unele locatii din Marea Britanie au fost mutate sau au disparut din Apple Maps, in versiunea de iOS 6.

Solihull si Avon sunt de negasit in Apple Maps. Orasul Uckfield din Estul Sussex-ului are o locatie gresita. De asemeni, unele scoli lipsesc, iar un muzeu de mobilier a fost plasat intr-un rau (da, intr-un rau). Unele imagini ale diferitor locatii, incluzand unele din Scotia, sunt acoperite de nori.

 

Apple Maps – iOS 6 – Parerea celor de peste ocean

 

Nici cei din Asia nu sunt foarte multumiti de Apple Maps, iOS 6. Unii dintre ei s-au plans de calitatea slaba a nivelului de detalii oferit de Apple Maps, in timp ce altii se plang de faptul ca unele statii de tren nu apar in Apple Maps, ca si cum ele nu ar exista.

Un post de pe Twitter a spus, de asemeni, ca Senkaku sau insulele Diaoyou au fost duplicate. O explicatie de ce insulele Diaoyou sunt duplicate, ar fi aceea ca Japonia si China se bat pentru acel teritoriu. Totusi, nu cred ca aceasta decizie este una corecta, deoarece acest lucru ar insemna ca una dintre insule sa aiba o pozitie gresita pe Apple Maps.

Unele site-uri, cum ar fi Huffington Post, au creat deja o lista cu privire la Apple Maps, continand cele mai mari si comice greseli gasite in aplicatie. Chiar si Tumblr pastreaza o pagina cu „Amazing iOS 6 Maps”. Cu toate acestea, nu trebuie sa criticam numai Apple-ul, deoarece chiar daca ei au facut Apple Maps, producerea datelor a fost responsabilitatea corporatiei Tom Tom.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Tags: ,

Leave a Reply