0

.

imagine toamnaCei mai putin nostalgici prefera sa tina tonul anotimpului de afara inclusiv pe ecranul calculatorului. Daca imaginea de pe fereastra nu este intotdeauna intocmai in ton cu imaginea sfarsitului de vara ideal, imaginatia nu este supusa acelorasi limite. O serie de imagini desktop de toamna atent alese si atat de clare incat iti pare ca poti pasi prin desktop ca printr-o fereastra catre o alta lume te pot aduce in dispozitia necesara pentru sfarsitul vacantei si intoarcerea la birou.

Toamna este anotimpul zilelor ploioase petrecute inauntru, cu o cana de ceai cald in pulovarul preferat, este momentul cel mai potrivit pentru munca creativa ce se desfasoara ore de-a randul in fata calculatorului, iar o imagine desktop potrivita poate contribui la mentinerea starii de bine necesare productivitatii. O serie de imagini desktop toamna, in culorile specifice anotimpului vor avea efectul de a te calma si relaxa.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply