1

.

Tutorial Photoshop

Continuarea tutorialului Photoshop, tutorial pagina web I
11. Desenati o alta forma in partea de sus a fundalului cu cursorul ca mai jos. Faceti dublu clic in Blending Options si puneti următoarele:

12. Adu grila (ctrl + “) si utilizand instrumentul pen trage o jumatate de forma ca  mai jos. Duplica forma si flip-o peste ca forma de meniu. Conversia celor 2 forme intr-un obiect inteligent (cum ar fi bara de meniu). Faceti dublu clic in Blending Options si pune in următoarele:

13. Utilizand instrumentul Zoom, zoom-ul pana la colturile  formei anterioare. Folosind pen tool remiza colturile  formei folosind un gri deschis.

14. Utilizand instrumentul Ellipse desenati un cerc mic in timp ce tineti apasata tasta Shift. Faceti dublu clic in Blending Options si puneti in urmatoarele de mai jos:

Duplica cercul peste, deseneaza  langa un cerc mai mic, in centrul unuia dintre cercuri.

15. Inainte utilizand instrumentul dreptunghi deseneaza o forma pentru glisorul de mai jos, in alb. Faceti dublu clic in Blending Options si pune  următoarele setari:

16.Duplica forma de argint de sus si glisati-o in partea de jos, apasati Ctrl + T si micsoreza-l mai mic.

17. Remizeaza  acum o alta forma, cum ar fi meniul de-o fila & cursorul butonul de mai jos,aceiasi pasi ca mai sus.

18. Inainte  descarcati acest set de pictograme Social si puneti-le pe fila. Faceti dublu clic pe fiecare pictograma pentru a merge in Blending Options si pune-l in jurul valorii.

19. Inainte deseneaza o forma de culoare alba pentru o imagine mesaj utilizand instrumentul dreptunghi. Faceti dublu clic in Blending Options si pune  urmatorul text:

20. Inainte scrie unele informatiipentru  post de exemplu.

21. Inainte sa creati un “post” buton cu ajutorul unui instrument in forma de  dreptunghi, dublu click in Blending Options si pune un Bizotare & Emboss . Utilizand instrumentul linia remiza 2 linii mici, ca mai jos. Scrie Citeşte in Aldo font Apache si obtine o sageata de la forme personalizate.

22. In timp ce tineţi apasata tasta Ctrl selecta toate straturile posta & duplicat. Puneti-le perfect pe structura.

23. Selectati toate straturile din meniu (cu excepţia text) si le duplicati. Glisati-le in partea de jos a layout-ul, apasati Ctrl + T si flip-l peste.

24. Acum, faceti dublu clic pe fiecare strat pentru a merge in Blending Options si a inversa Unghiul de Gradient Overlay.

25. Acum, selectati orice imagine pe care doriti pentru slider, si in  locul imagini abover doar stratul alb ,al cursorului dreptunghi. Faceti clic dreapta pe stratul de imagine si Create Clipping Mask, acest lucru va decupa imaginea in mod automat pana la dreptunghiul alb.

26. Acelasi pas pentru toate imaginile de exemplu post.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

1 Comment

  1. Alexandru says:

    Salutari ! tutorialul acesta este foarte tare sincer ! desi pare cam complex si poate o as am de lucru putin mai mult la el dar o sa ma apuc si eu de curand sa il incerc sa vad daca imi iese sau nu.
    Photoshop-ul face minuni intotdeauna este un program de nota 10 are o gramada de functii si ca sa sti sa-l “manevrezi” cum vrei tu ai nevoie si de cateva cunostinte nu se poate pune oricine sa lucreze in photoshop.
    In fine , foarte bun tutorialul o sa-l aplic si eu 🙂

    O zi buna.

Leave a Reply