0

.

Photoshop, tutorial imagine tip pagina web

Aflaţi cum puteti proiecta un Dark & ​​Futuristic stil de site in Photoshop!

1. In primul rand va fi nevoie  sa descarcati spiderman model si sa-l  instalati. Creati un document nou care este 900 × 1050 pixeli. Dublu click pe layer pentru al debloca, apoi faceti dublu clic din nou pentru a merge in Blending Options si a pune urmatoarele:

 

2. Acum du-te la Vizualizare> Afişare grila> (sau ctrl + “), apuca instrumentul pen-ului si trage o jumatate din meniu ca  in forma de mai jos. Duplica forma prin glisarea acesteia, si adauga icoanei un nou strat. Pe stratul duplicat apasati Ctrl + T şi rasturnati forma, mai mult ca de mai jos pentru a crea o forma mare. Pentru a scapa de presa grilei ctrl + ‘

In timp ce tineti apasata tasta Ctrl selecta 2 straturi din meniuri, faceti clic dreapta si Conversie la obiectele  inteligent sa il transforme intr-o singura forma. Faceti dublu clic pe noua forma pentru a merge in Blending Options si pune in setarile de mai jos:

3. Inainte apuca instrumentul dreptunghi rotunjit si deseneaza o forma in spatele barei de meniu. Dublu click pentru a intra in Blending Options si pune in setarile de mai jos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Adu grila din nou (Ctrl + ‘), selectati instrumentul Zoom si zoom-ul pana la partea a meniului. Folosind pen tool deseneaza o forma ca  mai jos, asigurati-va ca forma este intre meniul de sus si de jos. Faceti dublu clic pe strat si  puneti in setarile de mai jos. Puteti folosi orice culoare vreti!

5. Duplica  forma folosind metoda precedentă si FIP pe de cealalta parte. Va trebui sa mergeti in  optiunile de amestecare si inversare Angle Gradient Overlay.

6. Apasati Next  la stratul din  meniul principal, si faceti clic pe miniatura stratului in timp ce tineti apasat tasta Ctrl pentru a selecta forma. Folosind Rectangular Marquee Tool, tineti apasata tasta ALT si selectati jumatatea superioara (acest lucru va elimina). In timp ce forma in care ea a subliniat anca crearea unui  nou layer si umple in timp ce formeaza. Setaţi opacitatea la 20% pe strat. Acest lucru va oferi un meniu cu un efect frumos 3d.7. Utilizati font Aldo Apache si scrieti numele site-ul intr-un gri inchis. Dublu click pentru a intra in Blending Options si puneti  urmatoarele setari:

8. Utilizati  instrumentul de linie (1px) trage o linie pe bara de meniu in timp ce tineti apasata tasta Shift (deci forma  se pastreaza dreapta). Duplica forma  pentru a muta forma lateral (ctrl + sageata). Asigurati-liniile cu culorile de mai jos. In timp ce urmatoarele  pe fiecare strat  apasati pe pictograma, adaugare masca  la strat.

Inainte du-te la fiecare strat masca si sterge partea de sus si partea de jos a liniei folosind o perie moale tivita. Acest lucru va crea un aspect frumos “separator Dent” de meniu.

9. Inainte scrie numele meniu folosind fontul de mai jos. Duplica 2 linii si le plaseaza in  numele meniurilor.

10.  Faceţi dublu clic în Blending Options si pune în următoarele:

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply