0

.

PDFCreator este un program gratuit de modificat/creat fisiere PDF, acesta este sub licenta GNU-GPL, simplu de folosit si foarte folositor pentru orice persoana.  Acesta a fost creat pentru crearea de fisiere PDF. Acesta este perfect pentru useri incepatori in ale internetului/calculatorului IT in general,  de ce ? Pentru ca practic acesta opereaza doar printr-un singur click sau dublu click, orice persoana care este incepator si stie care-i click dreapta si stanga va reusi sa creze un fisier PDF.


PDF Creator are integrat automat o conectare automata catre aplicatiile Microsoft Word, Open Office, NotePad, etc.. Acesta va ajuta sa corectati errorile fiserelor salvate in aplicatiile date mai sus pentru o mai buna rulare. In fond, PDF Creator este o aplicatie perfecta care va ajuta sa publicati pe internet fara probleme fisierele scoase din el sau sa le puneti la pastrate.

Download PDF Creator, program de creat fisiere pdf

PDF Creator

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply