0

.

Desi trendul curent al suitelor de securitate este ca acestea sa se aseze linistite in fundal si sa protejeze utilizatorul cu un minim de alerte, se pare ca Panda Internet Security isi face simtita prezenta un pic mai mult, printr-un mesaj ocazional din taskbar.

Aceste mesaje, numite “Panda Bulletins” pot fi oprite, insa faptul ca sunt pornite by default iti distrag atentia.

Interfata este directa si clara, cu un plus spre livrarea informatiilor esentiale decat pe grafica placuta ochiului. Acesta este unul din motivele care fac Panda Internet Security sa consume mai putne resurse decat alti competitori mai “aratosi”

In timpul rularii unei scanari, computerul tinde sa fie mai responsibil decat de exemplu, in timpul scanarii cu Kaspersky Internet Security 2012; astfel, procesorul afisa o utilizare intre 28 si 30%, cu un varf absolut de 70%.

Cei de la techradar au executat o scanare ce a dourat o ora si 52 de minute, iar rezultatele cele mai importante constau in descoperirea unor cookie-uri nedetectate de Kaspersky si G-Data. Totusi, acest lucru se datoreaza atat scanarii paranoice a Panda Internet Security cat si lipsa de atentie a celorlalte sisteme. Fisierele erau cel mult ocupatoare de spatiu – totusi, Panda le-a catalogat va fiind programe spyware.

Panda SafeBrowser este un browser de tip sandbox care ruleaza in Virtual Box si poate fi folosit pentru accesarea site-urilor cu potential periculos. O tastatura virtuala este de asemenea inclusa, pentru a ajuta evitarea keylogger-ilor atunci cand tastezi parole.

 

Totusi, tastatura virtuala pare putin deplasata, dand un sentiment de nesiguranta. Pe scurt, daca firewallul, scanarea antivirus si scanarea la download sunt eficiente, un keylogger nu ar trebui sa poata fi infiltrat in computer.

Un pachet de securitate supra-pregatit este mai bun decat unul care ia securitatea computerului tau ca fiind perfecta, iar Panda Internet Security 2012 lucreaza din greu pentru a oferi un pachet bogat in caracteristici de securitate.

Download Panda Internet Security 2012

Acum aveti la dispozitie 6 luni sa incercati Panda Internet Security! Intrati aici si utilizati codul de activar din dreptul imaginii produsului.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply