0

.

Microsoft Outlook 2007 este, probabil, programul Office care indeplineste cele mai variate sarcini.Programul Outlook permite gestionarea detaliilor din viata dumneavostra.Outlook nu este doar un adevarat progam pentru informatiile de contact, posta, planificarea si organizare, ci este si amuzant de utilizat.
Programul Outlook va permite sa faceti mai multe cu informatiile de contact, printre care:
– Expedierea, primirea si administrarea mesajelor de e-mail din mai multe conturi de e-mail;
-Personalizarea fondurilor de e-mail-urilor si a semnaturilor automate, care confera mesajelor dumneavoastra de e-mail aspectul si functionalitatea negesara.
-Administrarea tuturor informatiilor de contact personale si de afacerip puteti tine evidenta mai multor adrese de e-mail, numere de telefon, adrese postale si note, si chiar sa pastrati imagini fotografice ale persoanelor de contact, astfel incat sa retineti intodeuna figurile.
-Planificarea sedintelor si utilizarea serviciului de e-mail pentru invitarea participantiilor;
-Codificarea prin clori, pe categorii, a intruniriilor, a e-mailurilor si sarciniilor, astfel incat sa puteti organiza mai usor datele si sa le identificati pe cele importante, carora trebuie sa le acordati atentie;
-Administrarea tuturor intrunirilor din calndar si afisarea unor mementouri atunci cand este momentul de a efectua o anmita actiune;
-Urmarirea unor liste cu prioritatiile de efectuat, asftel incat sa se ivite suprapuneriile si omisinile.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply