0

.

OkeOke.net este un software gratuit de karaoke, il puteti folosi deasemenea si ca un program de media management (sau VOD). Aplicatia poate rula aproape in orice sistem de operare Microsoft Windows. In mod garantat, programul nu are niciun virus, malware sau vreun alt fel de plugin de publicitate. Programul are o baza locala de data pentru a stoca toata informatia media, iar Mplayer este folosit pentru Playback.

Programul ofera o functie de cautare asemanatoare google,  doar tastati cuvinte cheie si acesta va incepe cautarea automat. Cuvintele cheie suporta de asemenea si altecaractere incluzand ? (pentru un singur caracter) si * (pentru orice sir). De asemenea, acesta ofer controlul puternic de la distanta, astfel dumneavoastra puteti selecta piese si va puteti controla playlist-ul folosind browserul web al smatphone-ului dumneavoastra.

Download

http://www.soft82.com/download/windows/okeoke-net/

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply