0

.

tableta iconia a500Tableta Iconia a500 a celor de la Acer se numara printre tabletele cu cele mai bune vanzari anul acesta datorita raportului pret calitate. La prima vedere, pretul ce se ridica aproape la valoarea unui iPad 2 poate parea piperat, insa prin comparatie, tableta celor de la Acer nu pierde teren deloc usor. Este o tableta practica, care se comporta aproape impecabil, cu un ecran de calitate superioara si dotari pe masura. Este o schimbare mult asteptata pentru modelele de tablete Android care au pornit pe piata ca variante ieftine la versiunile iOS si au ajuns, odata cu noile generatii de tableta, sa concureze cu iPad-urile de la egal la egal.

Tableta Iconia a500 ruleaza pe Android 10.11 si este comparabila, ca dotari si calitate, cu Samsung Galaxy Tab 10.1, o alta tableta cu review-uri excelente. Aceasta se numara printre primele tablete care introduc Android Honeycomb 3.0 ca sistem de operare pe piata gadget-urilor mobile.

Nu trebuie lasat design-ul sa distraga atentia de la alte calitati

Din pacate, designul neinspirat face din Iconia a500 o tableta modesta cand ar fi putut fi una excelenta. Desi putin mai subtire decat varianta care rula pe Windows 7, Iconia W500, Iconia a500 este totusi prea groasa prin comparatie cu alte tablete din aceeasi generatie, cantarind 756 de grame si fiind groasa de 13.3 mm. Din acest motiv, tableta nu este la fel de confortabila ca alte variante si poate descuraja cumparatorii.

Pentru cei care pot trece peste aceste mici detalii de design, tableta Iconia a500 se comporta excelent, este rapida si Honeycomb ruleaza excelent. Procesorul dual core de 2.1 Ghz , ecranul de 10.1 inch, 1GB de RAM si memoria interna de 32 GB cu suport de microSD de pana la 64 GB fac din aceasta tableta un inlocuitor pentru laptopurile si computerele personale mai vechi si nu doar un device mobil pentru conexiunea de internet. Aceasta noua generatie de tablete impinge stacheta catre noi standarde de calitate. Este inceputul unei revolutii in domeniu, care, conform unor voci specializate, va reduce foarte curand numarul de laptopuri comercializate in favoarea tabletelor mult mai portabile.

Pro Tableta Iconia a500:

  • 720p video playback
  • ecran de inalta calitate
  • porturi usb
  • Honeycomb 3.0 OS

Contra Tableta Iconia a500:

  • durata bateriei este relativ scurta prin comparatie cu alte tablete de acelasi nivel sau mai mare
  • design neinspirat

Detalii tehnice tableta Iconia A500

Tableta are ecran PVA 10.1in, ruleaza pe Android 3.0 Honeycomb OS, vine cu 32 GB memorie interna, touchscreen, camera de 5 megapixeli si toate accesoriile necesare precum un alimentator tableta acer si cabluri de conectare prin usb.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply