0

.

Ca si utilizator de telefon Nokia, esti probabil mandru de gadget-ul tau, indiferent cat de vechi si depasit este. Si pentru ca, telefoanele mobile au evoluat atat de mult in ultimii cativa ani, proprietarii incearca intotdeauna sa-si conecteze gadget-urile la computer. Unii fac asta pentru a descarca ultimele update-uri software iar altii pentru a face o copie de rezerva a contactelor, fisierelor sau mesajelor.

Din acest motiv Nokia a produs asa numitul Nokia Pc Suite, un program care este deja faimos printre fanii companiei suedeze. Se presupune ca utilitarul trebuie sa adauge cateva functii noi pentru toti cei care au achizitionat un telefon Nokia, incluzand editarea, si backup-ul sau sincronizarea fisierelor.

Si in mare parte face asta, avand in vedere ca Nokia PC Suite este o aplicatie foarte usor de folosit. Interfata este foarte placuta si intuitiva, si nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute ca sa te obisnuiesti cu ea. In plus, toate functiile pot fi accesate din interfata principala, imediat ce telefonul a fost conectat cu succes la computer.

Principala problema este mai degraba faptul ca uneori nu functioneaza asa cum ar trebui. In timpul unor teste, s-au descoperit cateva probleme severe cand s-a incercat conectearea unui telefon la computer, desi aceste probleme nu s-au repetat in mod regulat.

O alta problema ar fi functia de livrare SMS-uri din cadrul aplicatiei. Desi este foarte bine ca permite userilor sa trimita un SMS prin intermediul computerului, mesajul nu este plasat in folderul “Sent” al telefonului, si astfel te impiedica sa tii un istoric al conversatiilor.

Lasand la o parte aceste defecte, Nokia PC Suite este o aplicatia grozava atunci cand functioneaza fara probleme, si luand in considerare faptul ca este distribuita in mod gratuit, merita incercata.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply