5

.

Pe mine m-a impresionat foarte mult jocul si inca imi mai place. Need For Speed Most Wanted este un joc foare reusit in care trebuie sa faci curse cu masini.Grafica este mult mai reusita fata de cea de la Need For Speed Underground.Poti incepe o cariera unde vei da peste multi rivali.

Prima data incepi cu un BMW cu care trebuie sa faci mai multe curse.Masina are o viteza impresionanta, dar din pacate dupa cateva curse se va strica si iti vrei cumpara alta masina.Tu va trebui sa faci multe curse , milestones is bounty pentru a ajunge la cursele de final pentru a termina un blacklist.

Cu cat ajungi la un blacklist mai mic cu atat cursele vor fi mai grele si mai multe.De fiecare daca cand termini un blacklist iti poti alege ce sa iei de la el, poti sa ii iei masina sau unele upgradeuri la masina.La fiecare blacklist terminat vei putea face unele upgradeuri in plus la masina.Pentru a face milestones trebuie sa fii urmarit de politie un anumit timp , sa treci prin blocaje sau sa distrugi multe obiecte din oras.

Bounty se poate face prin terminarea milestonesurile , sau daca treci prin unele locuri cu viteza cat mai mare..Poti juca si la Challenge Series unde trebuie sa faci 69 de curse de diferite feluri.Aici va trebui sa faci si curse si milestones.Poti face si o cursa oarecare unde alegi tu harta si celelalte.

Cursele sunt : Circui , Sprint , Drag care sunt extream de grele pentru ca trebuie sa schimbi tu viteza si sa fii foarte atent sa nu lovesti nici o masina pentru ca atunci pierzi , cel mai bine este sa te fereste de acele curse dar cel mai rau este cand iti da o asemenea cursa la cursele de final de la blacklist, atunci nu ai ce face trebuie sa castigi.In cursele Drag , Lap Knockout si Speedtrap se vede cine este mai tare pentru ca sunt niste curse mai grele.

Jocul este produs de EA
Site oficial: Aici

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

5 Comments

 1. marcusracer says:

  game is cool. Excuse me, is very nice

 2. marcusracer says:

  imi place jocul!

 3. marcusracer says:

  il recomand pentru toata lumea!

 4. DraCuSoRuL says:

  Este unul dintre jocurile mele preferate.
  MostWanted mi-a placut cel mai mult din seria NFS.
  Grafica si GamePlayul de o inalta calitate + ideea cu BlackList15 a fost grozava.

  Vil recomand cu caldura.

 5. seniordady says:

  Imi spune si mie cineva,cum pot sa-mi cumpar masini in NFS MW? Stiu ca sunt acele casute,cea albastra este pentru a cumpara masini,cea galbena este pentru a cumpara piese; dar ajung cu masina la ele si nu se intampla nimic,apas enter,shift,control…toate butoanele de pe tastatura si nu se intampla nimic. Are cineva vreo idee? Thanks.

Leave a Reply