0

.

Need For Speed Hot Pursuit 2 este un impresionant joc in care trebuie sa faci curse cu masini.Chiar daca jocul este mai vechi , asta nu insemna ca nu este si foarte reusit.

Poti juca in Hot Pursuit si Championship care sunt ca un fel de cariera.Daca joci in la single player vei strange bani si iti poti lua masini sau mape noi.La Hot Pursuit si Championship vei face niste curse. Dupa terminare fiecarei curse iti va da o medalie de Bronze , Silver sau Gold .In functie de ce medalie primesti atatia bani primesc.

Daca termini pe primul loc primesti o medalie de Aur adica Gold , daca te clasezi pe locul 2 primesti Silver si la locul 3 iti va da o medalie de Bronze.La single player ai urmatoarele feluri de curse : Tournament , Free Run , Single Race , Be the Cop si ultimul fel Lap Knockout.Cele mai grele curse sunt cele Be the Cop in care te va urmari si politia si cele Lap Knockout.

Poti sa iti creezi Profiles in in fiecare profil vei avea anumite curse ai un  anumit numar de bani.Poti juca si multiplayer intrand din meniul jocului la Multiplayer.Aici aveti urmatoarele posibilitati : Lan Game , Public Internet Game si Private internet Game.Daca vrei sa joci doar tu cu un prieten vei juca la Private Internet Game.La Public Internet Game poti sa joci cu mai multi care sunt in acel moment pe joc.Cel mai bine este ca toate masinile sunt deblocate si iti poti alege ce masina vrei.

La single player trebuie sa faci tu bani ca sa iti cumperi masini si mape noi, puteti afla mai multe detali despre joc si demo-uri aici

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply