0

.

Motorola Electrify 1 a fost un telefon pe care toata lumea l-a iubit. Corporatistul gigant de la Motorola au anuntat ca vor lansa, in curand, modelul US Cellular al telefonului Electrify 2. Acest telefon arata superb si specificatiile sunt, de asemeni, respectabile, dar exista anumite lucruri care par destul de fragile. Intrebarea este: sunt acele functii sub mediocre indeajuns de slabe incat sa ii indemne pe potentialii cumparatori sa cumpere alt produs? Sau este Motorola Electrify 2 un telefon indeajuns de bun incat sa iti capteze atentia, in ciuda catorva defecte? Citeste mai departe pentru a iti putea forma o parere asupra telefonului Motorola Electrify 2.

 

Design-ul telefonului Motorola Electrify 2

Trebuie sa spun ca ma atrage destul de mult design-ul telefonului Motorola Electrify 2. Nu are nimic iesit din comun. Dar, totusi, cred ca acest lucru imi place la el, simplitatea si pentru ca nu s-a incercat ceva cu care sa „prosteasca” viitorul client. Telefonul este foarte subtire, avand grosimea de doar 0,33 inci. Acest lucru nu inseamna ca este cel mai subtire smartphone de pe piata – nu e nici macar cel mai subtire telefon de la Motorola – dar are grosimea indeajuns de mica. Lungimea lui este de 5,06 inci iar latimea de 2,59 inci. Greutatea lui este de aproximativ 130 de grame. Acest lucru inseamna ca telefonul Motorola Electrify 2 este peste media de greutate a smartphone-urilor produse dupa anul 2010, dar, datorita raportului greutate – grosime, telefonul are o alura solida.
Ecranul de 4,3 inci nu este, cel mai probabil, atat de mare pe cat s-ar fi asteptat lumea, dar credeti-ma ca acest telefon se simte perfect in mana – spre deosebire de Galaxy S III, de exemplu, care necesita, la unele persoanele, ambele maini pentru a il manipula. Ecranul este indeajuns de mare pentru a face – teoretic – absolut orice pe el.

 

motorola electrify 2

 

Hardware-ul telefonului Motorola Electrify 2

Dupa cum am spus mai sus, avem un ecran de 4,3 inci, acesta functionand la rezolutia de 960 pe 540. Personal, imi place acest ecran foarte mult, dar 4,3 inci este limita de jos pe care as atinge-o daca mi-as cumpara un smartphone. Nu dispune de rezolutie HD, dar itemele de pe ecran sunt indeajuns de ascutite. Per total, display-ul este bun, desi, dupa cum am spus, 4,3 inci reprezinta limita de jos a ecranului pentru smartphone-uri.
Pe partea de „interior”, avem un processor dual-core de 1,2 GHz. Desigur, nu este precum un Snapdragon S4 quad-core, dar, totusi, eu cred ca nu este nevoie de mai mult atunci cand folosesti telefonul Motorola Electrify 2. Procesorul este mai mult decat capabil sa ruleze orice tip de aplicatie pe care doresti sa o folosesti.
Telefonul Motorola Electrify 2 functioneaza pe sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Ar fi fost frumos sa aiba versiunea de iOS Jelly Bean, dar, pana cand cei de la Motorola se vor gandi la un update – telefonul a fost lansat in alte tari, din pacate – si vor pune Jelly Bean, utilizatorii vor trebui sa se multumeasca cu Ice Cream-ul.

 

 

motorola electrify 2

 

Bateria telefonului Motorola Electrify 2

Motorola Electrify 2 vine cu o baterie care nu poate fi scoasa – precum la telefonul iPhone al celor de la Apple – de 1,780 mAh. Aceasta nu este nici cea mai buna dar nici cea mai rea, timpul de vorbire efectiva fiind de 11 ore – nu este rau, nu? Totusi, durata autonoma este de o zi – daca vei inchide 3G-ul si vei micsora luminozitatea.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply