0

.

Probabil ca nu multi stiti, dar Cosmote a lansat nu de mult un nou serviciu, acesta se numeste Cosmotopup, acest serviciu va permite sa va reincarcati cartela online in cazul in care detineti un card bancar si puteti efectua plati cu el online, dar pe de alta parte aveti si o mica surpriza din partea  Cosmote.

Minute gratis Cosmote

Atunci cand va inregistrati pentru prima data, programul Cosmote va ofera un numar de minute gratuite in Retea, astfel spus e vorba de 500 de minute gratuite in Cosmote.

Ce trebuie sa faceti ?

1. Mergeti pe urmatoarea adresa: cosmotopup.ro

2. In partea de sus langa steagul Romaniei gasiti sectiunea “Creaza Cont”, apasati pe Creaza cont si mergeti mai departe.

3. Complectati toate detaliile, iar in momentul in care vi-se cere Numarul de telefon adaugati Numarul pe care doriti sa primiti minutele gratis pe cosmote

Cam astea ar fii pasi pe care trebuie sa-i urmati, in cazul in care aveti probleme lasati-ne un comentariu aici. Vom reveni in curand si cu un review asupra serviciului Cosmotopup.

 

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply