0

.

Cei de la Logitech au creat Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, o tastatura wireless, ce foloseste tehnologia Bluetooth si este compatibila cu sistemele de operare Windows 8, iOS si Android.

 

 

Vanzatorul de hardware Logitech, a anuntat astazi ca se pregateste sa lanseze o tastatura wireless, care foloseste tehnologia Bluetooth, si anume Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810, aceasta fiind creata special pentru sistemele de operare Windows 8, iOS si Android. Functia de cross-platform reflecta faptul ca multe persoane folosesc, in ziua de azi, diferite tipuri de device-uri, si este nevoie de o comutare usoara intre ele. Poti avea un PC pentru munca ce are Windows 8, dupa sa te joci de pe smartphone-ul care foloseste Android si, mai apoi, dupa o zi lunga la munca, sa te relaxezi pe iPad-ul celor de Apple. Comutarea tastaturii intre aceste device-uri poate fi facuta cu un singur click. Acest lucru va fi, fara indoiala, util, daca esti genul de persoana care foloseste trei tipuri de hardware, de la provideri diferiti si iti place tastaturile de sine statatoare. Alte tipuri de persoane pe care o sa ii intereseze acest tip de tastatura, vor fi cei carora le plac tastaturile ce se lumineaza singure – atunci cand pui tastatura in brate sau cand o conectezi, aceasta se lumineaza – si celor care sunt fani ai aluminiului mat.

 

Vicepresedintele sectiei dezvoltarii brand-ului, de la Logitech, a spus ca: Este extrem de comun, in ziua de astazi, ca persoanele sa aiba mai multe device-uri de la producatori diferiti, de aceea, aceasta tastatura inseamna o oportunitate destul de mare de a acoperi piata in acest domeniu. De asemeni, acesta a mai spus ca: Folosind mostenirea celor de la Logitech cu privinta la calitate si incredere, aceasta tastatura combina functionalitatea si design-ul asteptat cu functia de pairing multi-device, pe care utilizatorii o vor aprecia, cel mai probabil.

 

Luminile tastaturii Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 se vor mari in intesitate, depinzand de locul in care esti – cat de puternica este lumini in acel loc – acesta fiind o functie cu care multi oameni s-ar lauda. Bateria tastaturii Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 tine cateva zile, in functie de cat de mult este utilizata.

 

Tastatura Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi lansata, in Europa, in noiembrie si va costa 89.99 lire sterline. Cei din Statele Unite ale Americii ar trebui sa vada prin magazine tastatura Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 in octombrie.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply