2

.

Dupa ce Microsoft a lansat Windows 7, acesta a inceput sa lucreze la urmatorul OS, astfel a fost anuntat si urmatorul Sistem de operare din partea lor. Acesta se va numi Windows 8.  Stephen Chapman C, unul dintre editorii Msftkitchen.com a lansat aceasta stire astfel incat putem sa avem o data catusi de putin fixa pentru aparitia Windows 8. Tot acesta ne-a afisat o foaie de parcurs (pe care o veti gasi mai jos) cum ca cei de la Microsoft trag din greu sa tina un decalaj de 3 anii intre sistemele de operare lansate, astfel intre Windows 7 si Windows 8 avem un decalaj de 3 ani.

Lansari de  Windows

In harta de mai sus se vad clar decalajele de anii, astfel incat ne da de inteles ca exista aceasta perioada de 3 anii intre lansarile celor de la Microsoft, tot odata aceasta harta a fost confirmata inainte de cei de la Microsoft, care intr-o perioada au anuntat faptul ca vor incearca sa tine 3 anii distanta intre sistemele de operare.

PS: Acuma tot ce ramane de vazut este: Ce va veni mai repede,  Windows 8 sau sfarsitul lumii.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

2 Comments

  1. mishu113 says:

    Windows 8 va fi sfarsitul lumii…cel putin pentru cei de la MS

  2. Radu says:

    De ce crezi asta ?

Leave a Reply