0

.

XCOM: Enemy Unknown este un joc interesant, dupa parerea mea, in care tensiunea se afla incontinuu la un nivel mare.

XCOM: Enemy Unknown ofera un simt la progresiunii in timpul jocului, ceea ce face sa te simti din ce in ce mai atras de el, facandu-te, oarecum, putin dependent. Fiecare decizie facuta in joc este importanta, datorita economiei complexe interconectate. Faptul ca soldatii nu inviu, vor face ca soarta ta sa depinda, in totalitate, de veterani. Un aspect negativ al acestui joc este faptul ca hartile se tot repeta, iar view-ul camerei este destul de slab si apar, uneori, unele scaderi in calitatea imaginii.

 

XCOM: Enemy Unknown jocuri pc
In jocul XCOM: Enemy Unknown, victorie se simte mult mai importanta spre deosebire de alte jocuri, deoarece trebuie, intr-adevar, sa muncesti la ea si sa oferi multa munca intelectuala, desi, atunci cand pierzi, bunastarea ta poate ajunge in celelalt pol instant. Cu fiecare tura, tensiunea creste in acest joc de strategie, iar fiecare infrangere suferite de un extraterestru este un motiv de celebrare. Dar, de asemeni, nu te intoxica cu simtul triumfului, deoarece nimic nu este sigur pana nu ti-ai invins in totalitate inamicul. Graba si avantul nu sunt niciodata o strategie buna, iar pana ce inamicul nu este invins, garda ta nu trebuie sa scada.
XCOM: Enemy Unknown nu este doar un remake al jocului original X-COM: UFO Defense, dar, precum acel joc, inspira, in mod automat, o stare de frica. Pamantul se afla sub asediul extraterestrilor, iar jocul nu incearca in nici un fel sa umanizeze inamicii. Acesta nu este District 9, ci, mai mult, The War of the Worlds, iar invadatorii extraterestri trebuie sa fie anihilati, nu trebuie salutati sau a incerca o negociere cu acestia. Desi XCOM: Enemy Unknown poate avea o alura de joc modern, acesta se bazeaza pe frica de moda veche, pentru a isi conduce naratiunea. Omuleti gri, care au ochii in forma unei migdale, si farfurii zburatoare din cultura populara au nevoie de o explicatie: cu siguranta nu sunt din aceasta lume si, de asemeni, ei sunt aici pentru a ne distruge. Deci, depinde de tine, comandantul organizatiei super secrete XCOM, sa faci ca Pamantul sa fie, din nou, un loc sigur pentru oameni.

 

XCOM: Enemy Unknown jocuri pc
Gamplay-ul este divizat in doua portiuni: management de baza si scenarii de lupta. Aproape de inceputul jocului, tu ai alegi o locatie pentru baza si operatiunile tale, avand mai multe posibilitati. Optiunile sunt mult mai limitate fata de jocul original X-COM si acest lucru este singurul pe care il poti gestiona pe parcursul jocului. Daca nu esti fan al jocului original, faptul ca esti limitat asupra acestor alegeri poate parea ca un motiv de ingrijorare, dar aici depinde de gusturile fiecaruia. Dar, daca tanjesti dupa o provocare neobosita, ar trebui sa joci la dificultatea clasica.

 

XCOM: Enemy Unknown jocuri pc
Deci, exista cateva schimbari cu care ar trebui sa te obisnuiesti, dar, odata ce ai intrat in inima jocului, te vei indragosti de acesta, fiind intr-o lupta continua. Imediat dupa ce ai aflat ca Pamantul va fi invatat de extraterestri, te vei afla in misiuni de lupta, trebuind sa astepti ca tura ta sa vina.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply