0

.

Cel mai nou episod din Walking Dead – The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner – are o tensiune placuta, dar, totusi, acest ar fi avut nevoie de un scenariu mai bine formulat si o atentie mai sporita asupra actiunii, cel mai nou episod fiind, dupa parerea mea, mai slab fata de predecesorii sai. Un aspect pozitiv al acestui joc il reprezinta aspectul pe care l-am zis mai sus, tensiunea – o sa te convingi cand ai sa ajungi la final. The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner dispune de imagini vizuale atmosferice si de o calitate extrem de buna a vocii. Un aspect negativ, totusi, este acela ca unele dintre noile caractere – daca nu toate – nu impun vreun sentiment anume – ma refer, aici, ca nu atrag in nici un fel. Exista, de asemeni, si unele probleme tehnice – probabil nu au testat indeajuns de mult jocul si, de aceea, mai apar, din cand in cand, niste bug-uri.

jocuri pc download jocuri pc

Curajul prinde noi culmi in penultimul episod din The Walking Dead. In Around Every Corner poti impusca, decapita si alte forme de a ucide. De fapt, acest ultim episod cuprinde mai multi „monstri” si mai mult timp de a omori, decat in toate celelalte 3 episoade adunate. Acest nivel uluitor de carnagiu nu este la fel de interesant precum ar fi fost o escapada dintr-un loc pustiu postapocaliptic plin de zombie. In timp ce a omori „nemorti” flamanzi este, inca, un mod terifiant de a iti tulbura somnul, atat scenariul cat si caracterizarea reprezinta un hit – and – miss. In timp ce in jocurile precedente existau momente mai notabile pentru alegerile morale decat pentru intriga, aceasta drama este mai „structurata”.

 

Drama incepe acolo unde a fost lasata concluzia in episodul precedent, Long Road Ahead. Trupa a ajuns in Savannah, Georgia, avand telul de a securiza o barca si de a ajunge pe tarmuri mai insorite. Precum in precedentele 3 versiuni, caracterul principal este Lee Everett, un ucigas condamnat, care isi gaseste rascumpararea in a avea grija de o fata, Clementine. Alti membri din club sunt: nemernicul Kenny, copilul ciudat Ben, un om mai in varsta pe nume Chuck si alte doua persoane pe care ai sa le intalnesti la sfarsitul episodului 3. Mai mult decat atat, echipa ta va mai intra in contact cu alti nou veniti, incluzand cativa supravietuitori – acestia faceau parte dintr-un grup de cancer care traiau intr-o morga – si o persoana imbracata ca un ninja, care sare de pe cladiri ca un super erou si care manuieste o unealta pentru alpinisti, precum face Michonne cu sabia lui – dintr-o serie de benzi desenate.

 

Toate aceste caractere prezinta o adevarata problema. Sunt prea multi si nici unul nu are indeajuns de mult timp sa apara. Este greu sa te „atasezi” de cineva daca acea persoana apare foarte rar in intriga principala. In afara de trio-ul de putere – Lee, Clem si Kenny – care fac parte din joc inca de la inceputul seriei, ceilalti sunt foarte dispensabili, din punct de vedere emotional. Singurul care face o oarecare impresie buna este fata ninja, dar pana si ea dispare din peisaj brusc si fara nici o explicatie.

 

The Walking Dead: Episode 4 – Around Every Corner este un joc destul de interesant si destul de bun pentru cei pasionati de jocuri horror. Daca, totusi, nu ai jucat unul dintre episoadele precedente, ti le recomand cu drag – asta daca nu vrei sa mai dormi la noapte.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply