0

.

NBA isi continua seria de succes, lansand o noua versiune si anume 2k13 – 2013. Acest joc dispune de un realism izbitor si un nou control, ceea ce face ca NBA 2K13 sa fie un joc fantastic din punct de vedere recreational. Fluxul de joc este excelent, ceea ce simuleaza foarte bine – daca nu perfect – jocul real. NBA 2K13, fata de versiunile precedente, dispune de noi controale care fac unele miscari mai inovative sa fie mai usoare de facut. Grafica acestui joc, NBA 2K13, este intr-adevar superba, imaginile fiind extrem de reale, de parca au fost scoase direct din televizor. Tipul de joc play-by-play este variat si il imita foarte bine pe cel real. Un aspect negativ, totusi, ar fi acela ca interfata poate fi putin confuza, iar productia „Jay-Z” este foarte exagerata – dupa ce vei juca acest joc vei intelege ceea ce spun.

 

 

NBA 2k13
Fie care esti un fan hardcore sau ca joci, ocazional, putin baschet, ar trebui ca sa testezi NBA 2K13. Creatorul lui, Visual Concepts, continua sa tina stacheta sus, consolidand realismul si adaugand un nou control superb al jucatorilor. Ritmul, grafica, animatiile, efectele sonore si comentariile sunt aproape perfecte, dupa parerea mea. Mai exista doar cateva „defecte”, daca le putem spune asa. Acestea au loc in interfata jocului si in faptul ca lipsesc tutorialele pentru controll-ere, pe langa faptul ca este exagerata – dar cand zic exagerata, ma refer EXAGERATA – asupra oaspetelui vizitator Jay Z.

 

 

NBA 2k13
Dupa ce am spus toate acestea, acesta nu este un upgrade revolutionar fata de NBA 2K12. Jocul de anul trecut este fundatia celui din acest an. Cu toate acestea, gameplay-ul, ritmul, jocul in sine, inteligenta artificiala si, pai, cam totul, imita foarte bine basket-ul real de profesionisti. Jucatorii se misca si lovesc la cos asa cum ar trebui, chiar si pozitia lor este facuta intr-un mod destul de inteligent, pentru a putea efectua anumite tactici. Chiar si atunci cand joci solo, se simte ca si cum ai face parte dintr-o echipa adevarata, datorita unei inteligente artificiale „stelare” – cam exagerat, stiu, dar o sa vezi dupa ce o sa il joci la ce ma refer. Poti, de asemeni, sa fii egoist si sa incerci sa dai doar tu la cos, dar, crede-ma ca ai sanse mai mari de castig daca vei juca pase cu coechipierii tai si vei dezvolta o tactica. Acelasi lucru se intampla si in defensiva, unde vei contribui prin marcarea unui om sau sa ajuti coechipierii tai la timp. Fa acest lucru si vei simti ca vei face parte dintr-o echipa, chiar daca nu vei atinge mingea deloc intr-un meci.

 

Toate modurile offline si online au revenit pentru inca un sezon, pentru ca tu sa poti sa practici tactici, sa joci in playoffs, sa te duci in curtea de la scoala pentru un meci de 3 versus 3 si tot asa. Poti, mai nou, sa iti creezi proprii papuci, printr-un modul numit SK Shoes creator. Functia MyPlayer a fost extinsa dramatic si redenumita MyCareer. Nu vei crea doar un jucator NBA, ci vei putea, de asemeni, sa si faci un role-play prin tot felul de situatii din afara terenului. Poti fi un baiat bun sau un ingamfat, un Steve Nash sau un Kove Bryant. Acest lucru inseamna ca trebuie sa te imbraci in haine sclipitoare si sa ai multe accesorii, sa semnezi papucii fanilor si altele.
NBA 2K13 este un joc superb din toate punctele de vedere, iar eu vi-l recomand sa il jucati fara nici o retinere.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply