0

.

Fable isi continua seria renumita prin Fable: The JourneyFable: The Journey ofera o aventura unica, consolidata de miscari de control mai mult decat satisfacatoare – spre deosbire de versiunile precedente. Controalele Kinect sunt foarte bine puse la punct, stimularea inteligenta a pasilor iti ofera timp destul de odihna, iar design-ul visual este superb – trebuie sa zic ca si in versiunile precedente design-ul a fost destul de interesant pentru tipul de tehnologie de care dispuneau producatorii. Cu toate acestea, chiar daca miscarile de control sunt foarte bune, reale, acestea nu raspund intotdeauna intr-un mod corespunzator.

 

Fable: The Journey

 

O sageata a intrat in partea laterala a calului. Tu iti fluturi bratele, in timp ce incerci sa calmezi, sa alini durerea animalului. Odata ce calul s-a calmat, te apropii de animalul cu patru picioare usor, fara a il enerva, si incerci sa ii scoti sageata ce i-a perforat corpul, fara a cauza alte dureri asupra animalului aflat in dificultate. Aceste este un „act” simplu, care nu necesita mai mult de un minut din timpul tau, dar are un efect puternic asupra starii de spirit. Fable: The Journey stabileste o greutate emotionala mare prin scenele create superb, cu ajutorul abilitatilor Kinect-ului, acesta ajutand la dezvoltarea unei aventuri incitante si plina de satisfactii.

 

Fable: The Journey

 

Albion are nevoie, din nou, de un erou. Odata ce Theresa fuge de un monstru nemaivazut, Gabriel este indeajuns sa bun sa o ajute sa ajunga la trasura ei si departe de acea creatura. Relatia dintre clarvazatorul de 300 de ani si baiatul verde, care viseaza la povesti de mult apuse, este grea de dezvoltat. Caracterele discuta, in timp ce stau in jurul uni foc sau in timp ce calatoresc printre locatiile satului, iar, din vocea lor, reiese o ezitare clara in vederea stabilirii unei conexiuni mai puternice. Theresa a vazut nenumarati prieteni care au murit in cei 300 de ani ai ei si crede ca Gabriel este putin mai mult decat o unealta pe care ea o poate folosi pentru a salva lumea. Iar Gabriel ar sta mai degraba intr-un pat sa doarma, cu animalul lui loial Seren, decat sa plece intr-o aventura periculoasa.

 

Fable: The Journey

 

Dar, prin teste meticuloase si incercari epuizante, cele doua caractere se unesc din ce in mai mult. Fable: The Journey foloseste pe deplin caracterele ei, acest lucru putand datorat de faptul ca acestea sunt putine la numar. Desi complotul tipic de „salveaza lumea” ia notele asteptate fara prea multa prosperare, caracterele pe care le intalnesti in timpul calatoriilor tale sunt cele pe care te intereseaza. Atunci cand Fergus iti spune povestea despre sotia lui decedata, devastata de balverini, cu cativa ani in urma, starea de spirit incepe sa aiba conotatii evidente. Dar, odata ce calatoresti, Fergus este fortat sa isi confrunte demonii, iar tu iti formezi o idee mai ampla, mai adanca, mai pronuntata asupra durerii sale. Fable: The Journey asigura unele momente ocazionale de amuzament, care te vor face, cu siguranta, sa zambesti, dar, per total, acest joc are un ton mai sobru fata de versiunile precedente, in aceasta franciza. Iar momentele sincere poarta o greutate emotionala serioasa, deoarece jocul ti-a castigat, cu siguranta, simpatia.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply