0

.

Borderlands 2 este o continuare buna a primei parti, acesta fiind un shooter destul de bun, cu siguranta peste mediocru. Un aspect pozitiv al lui Borderlands 2 este acela ca ai o tona de dialoguri si sfaturi, inchegand o poveste destul de interesanta. Primesti, de asemeni, destule recompense dupa ce vei creste in experienta si dispui de un skill tree destul de intrigant. Gameworld-ul – mediul in care joci – este destul de primitor si de bogat, invitandu-te, involuntar, sa revii in joc, dupa ce ai pierdut deja cateva ore in el. Un aspect negativ – probabil un bug din joc – este acela ca mesajele vorbite se intrerup intre ele. Un alt aspect negativ al jocului – cred si ultimul – este ca abilitatile speciale ale unui caracter nu difera de schimbul general de focuri in care te afli.

 

 

borderlands 2

Au fost destule schimbari fata de primul Borderlands – un shooter foarte bun – care a fost lansat acum 3 ani: planeta afectata dur de un razboi, caracterele destul de ciudate, creaturile ostile, diverse misiuni, prada abundenta de ucis, skill tree-uri puternice si noutatea. Toate acestea fiind combinate intr-un shooter first-person cooperativ. In Borderlands 2, noutatea a disparut, dar toate celelalte elemente se regasesc si sunt mai bune ca niciodata. Borderlands 2 este mult mai bun decat predecesorul sau, imbunatatind formula familiara si oferind multe ore de gameplay interactiv.

 

 

borderlands 2
Probabil, cea mai notabila diferenta este aceea ca Pandora se simte acum mult mai vibranta, un loc in care exista viata. Ce era odata o planeta singuratica, populata, in principal, de barbati si creaturi salbatice este – pai … – tot o planeta populata, in principal, de barbati si creaturi salbatice. Dar nu mai este atat de singuratica, multumita unei multitudini de caractere diverse si distractive. Multe fete familiare reapar, incluzand robotul delirant Claptrap, mecanicul Scooter si vulpea nerusinoasa Moxxi. Cele patru caractere jucabile, din prima parte, sunt, de asemeni, prezente si in Borderlands 2, fiecare dintre ele avand un rol robust in poveste (si au mult mai multe linii vocale fata de prima parte). Exista si unele aditii incantatoare, precum antagonistul arogant Handsome Jack si demolatoarea adolescenta Tiny Tina. Unii locuitori ai orasului au, de asemeni, ceva de spus, fara continut mut sau raspunsuri monosilabice, si chiar si banditii cu care te lupti au o raza mai larga de context sensibil.

 

 

borderlands 2
Cantitatea mare de voci care au o calitate exceptionala – daca pot spune asa – a fost necesara pentru a da viata acestei planete si acestui joc. Unele texte sunt intr-adevar geniale, dandu-ti, uneori, un zambet pe fata. Varietatea mare de personalitati pe care o gasesti in acest joc face ca Pandora sa fie un loc viu, atragator, precum a fost si in partea 1 a jocului Borderlands. Singura parte negativa a acestor dialoguri este ca, uneori, conversatiile dispar din cauza altor mesaje. Acest lucru nu pozeaza vreo bariera asupra progresiei, dar, avand asemenea dialoguri bune, nu vrei sa pierzi nici un cuvant.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply