0

.

Desi a fost initial creat exclusiv pentru sistemele de operare ale celor de la Apple, iTunesa castigat increderea si respectul multor utilizatori, mai exact a catorva sute de mii. Odata portat pe platforma Windows, numar utilizatorilor a crescut dramatic, astfel la ora actuala exista cateva milioane de utilizatori ai acestui program de redare audio.

Fiind creat de Apple, programul are parte de aceleasi avantaje ca designul relativ simplu si foarte eficient, plus un engine bine pus la punct, care nu cedeaza prea usor.

Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus modalitatea de a afisa melodiile stocate se face intr-un mod foarte elegant. Se poate sorta lista in functie de artist, numele melodiilor, durata, album, sau chiar numarul de batai pe minut. Un alt aspect interesant il reprezinta slide-ul de deasupra listei de melodii, astfel, puteti vedea coverul albumului din care face parte melodia, in cazul in care il aveti stocat digital sau ati comandat melodiile de pe magazinul online de la iTunes, iTunes Store.

Personal, dupa folosirea lui timp de aproape 4 ani, pot spune ca este un program foarte bine structurat, care face foarte placuta redarea melodiilor. Ideal ar fi insa, ca acesta sa fie rulat din cadrul unui sistem de operare creat de Apple, pe un sistem de calcul Apple. Astfel, veti beneficia de toata calitatea si toate optiunile pe care acest soft le detine.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply