0

.

 

iTunes este un program care va permite sa cumpereati si sa organizati fisierele multimedia, astfel incat sa le puteti juca in orice dispozitiv portabil Apple.

Cu iTunes nu numai ca  veti fi capabil de a asculta muzica si viziona clipuri video. Datorita utilitarului “MiniStore”, va avea, de asemenea, posibilitatea de a intreba despre dvs. de colectare a fisierelor de sunet, crearea de liste de redare (si de a le organiza cu criteriul pe care o preferati), copiaza orice CD in computer si muta fisiere MP3 iPod-ul dvs. . Acestea si multe alte optiuni va  vor face sa va simtiti intr-un magazin de muzica speciala conceput pentru tine.

Acest instrument va va permite sa ascultati muzica in timp ce lucraţi, deoarece ecranul acestuia pot fi minimizate la panoul de control cele mai de baza. De asemenea, cu iTunes vei fi capabil de a converti melodiile in ring-tonuri pentru telefonul mobil, datorita editorul oferite in aceasta versiune.

In cele din urma, daca utilizati un iPod, un iPhone sau un iPad, ar trebui sa descarcati aceasta aplicatie. Este complementul ideal pentru a savura muzica si filmele preferate.

 Sisteme de operare compatibile: 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7

iTunes gratuit, program de cumparare si organizare a fisierelor multimedia

itunes

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply