1

.

iPhone 5 este ultimul model de din seria iPhone, dupa cel de 4S. iPhone 5 este putin mai lung si mai lat fata de predecesorul sau si dispune de un procesor A6 mult mai rapid. Totusi, iPhone 5 are si cateva aspecte negative. Unul dintre acestea este ca Apple Maps prezinta unele bug-uri si pare a nu fi terminat, dand multe erori atunci cand este folosit mai mult. Cu toate acestea, iPhone 5 vine cu un design mai placut si o viteza mai mare fata de 4S. Fara nici un dubiu, iPhone 5 este cel mai bun smartphone din seria iPhone.

 

smartphone

 

Cum functioneaza smartphone-ul iPhone 5

 

Am avut sansa sa am acest telefon pe mana timp de o saptamana si l-am folosit in orice mod mi-a trecut prin cap. iPhone 5 nu este cel mai bun la toate detaliile. Trebuie sa aiba si el o concurenta, nu? Daca vrei un ecran mai mare, alege Samsung Galaxy S3 sau daca vrei ca bateria sa dureze mai mult, alege Droid Razr Maxx.

 

Dar, daca doresti un telefon care sa aiba cele mai multe aspecte pozitive, alege iPhone 5 smartphone. Cum MacBook este pentru lume in materie de laptop, asa este iPhone 5 smartphone pentru industria telefoanelor. Pur si simplu este cel mai bun in toate aspectele importante. iPhone 5 are o camera mult mai buna fata de predecesorul sau, putand filma in mod HD, cu 1080p. Are un procesor dual de 1,2 GHz, 1 GB RAM si unele modele ajung la o memorie de pana la 64 de GB. Tind sa subliniez ca un aspect negativ, destul de mare, nu doar pentru iPhone 5 ci si pentru toate device-urile scoase de Apple, este ca nu dispune de un slot de card.

 

smartphone

 

Mai multe detalii despre smartphone-ul iPhone 5

 

iPhone 5 este cel mai usor telefon din toata seria de smartphone iPhone, chiar daca este mai mare ca 4S-ul. Chiar daca diferenta de marime a ecranului intre aceste 2 modele este una mica, dupa ce vei reveni la 4S dupa ce ai folosit iPhone 5 smarthphone, diferenta ti se va parea a fi una enorma. Tehnologia 4G LTE de care dispune acesta, va face ca WiFi-ul de acasa sa para demodat. Acesta imi mergea mult mai bine pe Internetul 4G fata de WiFi. iPhone 5 smartphone dispune de functia „WiFi hotspot”. Pe scurt, acesta poate fi transformat intr-un router, ba chiar in unul foarte bun. Acesta poate exporta o viteza de pana la 20 de mb/s, care este de 2 ori mai mare fata de routerul meu.

 

Aspectul smartphone-ului iPhone 5 fata de alte tipuri de smartphone concurente

 

Cu totii stim cum arata iPhone smartphone, desi designul lui a fost schimbat, subtil, odata cu trecerea timpului. Butonul „home” si forma de dreptunghi care incape perfect in buzunar. Multi s-au plans de designul telefonului iPhone 5, dar oare si-ar permite Apple sa il schimbe? Uite o comparatie intre telefoanele de top ai celor 3 giganti concurenti:

 

smartphone

 

The Lumia 900 de la Nokia – iPhone 5 de la Apple – si Galaxy S3 de la Samsung. Care iti place mai mult?

 

Desigur fiecare dintre voi are cate o preferinta, fiecare are gustul lui. Totusi, eu tind spre iPhone datorita stabilitatii si rezistentei lui. Are cel mai rezistent ecran touch screen si dispune de cea mai mare varietate de functii de pe piata de smartphone.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply