0

.

animatii power point.jpgCand aude cineva cuvantul “PowerPoint” la ce credeti ca ii sare mintea?Bineanteles ca la animatii, in esenta pentru asta a fost si facut. Pentru cei care nu se satura doar cu tranzitiile intre slide-uri,pentru cei care vor sa adauge putina viata prezentarii lor astazi o sa va explic cum sa adaugati o animatie unui obiect in  powerpoint si cum sa o personalizati dupa bunul plac. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti pasii:



Animatiile in PowerPoint 2007

1. Selectati obiectul caruia vreti sa ii adaugati o animatie

2 Mergeti in meniul animatii si apasati butonul “animatie particularizata”.

3. Da-ti click pe butonul “adaugare efect” din fereastra care tocmai a aparut in dreapta si alegeti ce fel de animatie doriti sa adauugati obiectului si felul (intrare,iesire,accent)

4.Alegeti din fereastra animatia dorita. Daca nu va plac animatiile din fereastra da-ti click pe “Mai multe animatii

5. Selectati animatia dorita;

6. Apasati click pe OK.

Animatia poate fi particularizata tot din fereastra din dreapta.  Se poate modifica pornirea animatiei(la click, cu precedentul,sau dupa precedentul), in functie de animatie orientarea (de sus,de jos,din colt,din stanga etc), dimensiunea ,fontul sau altele si viteza de derulare a animatiei care variaza de la foarte incet la foarte rapid.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply