0

.

Cu totii stim ca Nokia sunt in cautarea unui sistem de incarcator telefon wireless, in special dupa ce au demonstrat functia care a consacrat smartphone-ul Nokia Lumia 920. Se pare ca, totusi, un incarcator telefon wireless nu este singurul lucru de care este interesat Nokia, ci si de un tip de incarcator telefon pe baza de energie solara. Acum, inainte de a incepe a crede ca aceasta este o functie inovatoare a celor de la Nokia, s-ar putea ca, totusi, acestia sa faca acest lucru doar pentru a mari vanzarea lor de telefoane, deoarece poate dura si ani de zile pana cand acest incarcator telefon va fi pus pe piata – daca va fi pus. Cu toate acestea, cei de la Nokia ar putea ca sa distribuie acest tip de incarcator telefon doar in tarile putin dezvoltate din punct de vedere energetic, deoarece nu multa lume care dispune de un flux continuu de energie sa stea incontinuu cu telefoanele lor la incarcat.

 

incarcator telefon wireless

 

Acest tip de incarcator telefon pe baza de energie solara a fost conceput pentru persoanele care traiesc in Nigeria si Kenya si, conform celor de la Nokia, acest incarcator telefon portabil solar DC-40 poate transforma 1 minut de incarcare cu 2 minute de vorbit. Acest incarcator telefon se bazeaza pe un panou subtire fotovoltaic, care cantareste 93 de grame si are un cablu de 3 metri lungime, care conecteaza telefonul Nokia printr-un stecher de 2 mm. Cei de la Nokia vor testa, oficial, acest incarcator telefon pe baza de energie solara in saptamana aceasta, iar mii de oameni din Nigeria si Kenya se asteapta sa poata sa testeze, de asemeni, si ei.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply