0

.

Hero Academy este un joc care seamana cu sahul si are o grafica destul de animata. Hero Academy dispune de un asincron multiplayer superb, de o gama diversa de abilitati unitare, este usor de jucat, iar varietatea si complexitatea skill-urilor te fac sa vrei sa te intorci in joc. Un aspect negativ al acestui joc este acela ca norocul are un rol destul de important asupra celui care va initia startul.

 

hero academy

 

Un joc bun de sah te poate destresa destul de mult intr-o zi intensa. Poti castiga duelurile cu o singura lovitura, iar haosul este implementat destul de sublim prin aditia sabiilor, magiilor, lansatoarelor de racheta, armelor cu luneta si a altor unelte de lupta. Grafica animata care se desfasoara in fiecare lupta in acest joc extrem de tactic este acerba, aceasta fiind depasita doar de celalalt aspect pozitiv al jocului Hero Academy, si anume de complexitatea tactica a lui, aceasta fiind decisiva pentru a putea castiga.

 

hero academy

 

Un duel indirect are loc intre cele doua echipe competitoare prin invingerea trupelor, acest lucru putand fi facut cu ajutorul unor miscari strategice in grila campului de lupta. Obiectivul jocului este de a distruge toate fortele inamice sau a cristalelor din marginea grilei, dar debitul campului de lupta este mult mai nuantat decat prin simpla miscare si distrugere a inamicilor. Fiecare echipa poate efectua 5 actiuni pe runda. Implementarea unitatilor, miscarea lor, atacul, consumarea itemelor, folosirea de buff-uri si folosirea unor abilitati speciale costa puncte de actiune. Trebuie sa fii extrem de limitat in ceea ce faci in fiecare runda, pentru a putea avea o sansa cat mai mare in a castiga jocul. Precum intr-un joc de sah, trebuie sa te gandesti ce vei face chiar si peste 5 mutari, pentru a iti putea mentine avantajul. O mare parte din entuziasmul jocului vine atunci cand observi mutarile adversarului, tu trebuind sa te gandesti la o miscare de contra-atac.O optiune destul de folositoare este acea de „undo” sau „redo”, deoarece aceasta iti permite sa iti testezi tacticile inainte de a finaliza tura. Entuziasmul creste in momentul in care avantajul se transfera de la o echipa la cealalta, fiecare tinandu-se cu dintii de trupele de care mai dispun la sfarsitul jocului. A iti organiza strategia intr-un mod cat mai atent este foarte important datorita resurselor care sunt finite. Rezerva ta de trupe, iteme si power-up-uri atunci cand incepi jocul este determinata intr-un mod total aleator. Acest element al sansei face ca decizia „ce fac runda aceasta” sa se sitma ca un joc de carti. Acest lucru poate fi fie entuziasmant, fie enervant, depinzand de ce iteme vei avea parte in fiecare runda si cum le vei folosi in acel moment. Resursele scad pe masura ce jocul progreseaza, lucru ce face ca jocul sa nu dureze prea mult. Victoria este decisa, de obicei, de felul cum gestionezi ultimele iteme si trupe din joc.

Structura gameplay-ului este simpla dar, totusi, sigura, desi alti factori fac ca Hero Academy sa fie atat de dinamic. Versiunea full a acestui joc costa 14.99 de $, in timp ce exista si o alta versiune mai ieftin, dar care contine doar 2 rase.

Toti acesti termeni din domeniul IT iti dau batai de cap? Intra pe http://www.DexOnline.Net sa vezi definitiile termenilor care iti ridica semne de intrebare.

Leave a Reply